Onbekend meerdere (diverse merken), foto van Jotke

Onbekend meerdere (diverse merken)

71 foto's van @Jotke

Jotke
Een Onbekend meerdere (diverse merken) van Kraakman BV (Middenmeer) op de foto bij Geert-Jan De Kok BV (Esbeek) ×.

Ik kwam erlangs, toch maar weer effe afgestapt. Het laatste beetje landbouw verlaat langzaam het terrein( trekkers van de Kok zelf uitgezonderd).

16/11/2022, Esbeek.

Reacties

caseboy
Komen er nou nog veel klanten mwt hun landbouwmateriaal of is dat ook aan het teruglopen?
Jotke
Quote Reactie van @caseboy:
Komen er nou nog veel klanten mwt hun landbouwmateriaal of is dat ook aan het teruglopen?

Al het landbouw materiaal wat er nog staat is van Kraakman. De John Deere trekkers en Bema veegmachines van de Kok zelf uitgezonderd.

De Used vertegenwoordigers die bij de Kok werkte en in Esbeek zaten zitten daar nog dit jaar. Vanaf volgend jaar zullen die vanuit Kraakman vestigingen gaan werken.
Jotke
..

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!