Foto van: Jotke

Kraakman BV

Middenmeer

Foto's
29
Video's
0
Topics
6

Over Kraakman BV

WIE ZIJN WIJ

Kraakman B.V. is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant en een stuk van Gelderland met 18 vestigingen en meer dan 350 medewerkers. Naast het John Deere dealerschap onderscheiden wij ons door het voeren van een breed pallet aan A-merken in de agrarische en groen sector.

Het klantenbestand is zeer gevarieerd, bestaande uit agrarische bedrijven, loonbedrijven en aannemers in GWW & Infra alsmede diverse waterschappen, gemeentes, groenvoorzieningen en particulieren.

Kraakman is een matrixorganisatie, onderverdeeld in de afdelingen verkoop, werkplaats, magazijn/ parts, marketing, IT, administratie en HR. Iedere afdeling heeft een eindverantwoordelijke die zijn discipline aanstuurt.


Wij zijn een pro-actieve dealerorganisatie met passie voor klanten in de agrarische en groenvoorziening en commerciƫle dienstverlening. Ons doel is het overtreffen van de klantverwachting in het leveren van creatieve en innovatieve oplossingen. Werknemers en klanten staan centraal en maken voor alle belanghebbenden zowel intern en extern het verschil.

De focus bij Kraakman ligt op de veranderende wensen en behoeften van de klant en fabrikant. Deze wensen en behoeften worden herkend en direct vertaald in producten, diensten en acties. Duurzaam ondernemen is een belangrijke pijler binnen de organisatie. Hierop wordt zowel intern als extern gestuurd.

De ondersteunende afdelingen zijn er om de vestigingen en afdelingen optimaal te laten presteren en te faciliteren. De klanttevredenheid staat voorop en er wordt gestimuleerd om werknemers eigen initiatieven en oplossingen te laten realiseren. Er is een stabiel rendement om bestaansrecht voor de lange termijn te garanderen.

Vestigingen:

Middenmeer
'T Zand
Zuidoostbeemster
Hillegom
Koudekerk aan de Rijn
Wolphaartsdijk
Maasdam
Biervliet
Steenbergen
Nieuwe-Tonge
Lieshout
Haelen
Wittem
Wijchen
Reusel
Etten-Leur
Molenaarsgraaf
Benschop

Dit bedrijf is 29 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Profiel op Boeren.nu

Kraakman BV is ook gespot door de leden van TractorFan / Boeren.nu.

Elders op het internet

De officiële website van Kraakman BV
Kraakman BV op Facebook

Beheerder van dit profiel

07 Jun 2023

TKD 2023 weer meer dan de moeite waard

Donderdag 8 tot en met zaterdag 10 juni worden in Almere de Technische Contact Dagen, frappant genoeg afgekort tot TKD, georganiseerd. Vandaag (7 juni 2023) nam ik een kijkje bij het opbouwen, als appetizer voor de beurs. Het afgebeelde is maar een piepkein deel van wat er te zien is. Uiteraard staan er ook de nodige transportbeelden tussen. Mijn hoogtepunt? De elektrische vijfasser van Veldhuizen. Dit bedrijf heeft haar nek weer eens uitgestoken, zoals ze in het verleden veel vaker hebben gedaan. Of dit een succesvol product wordt? De toekomst gaat het leren. Het is in ieder geval weer enorm

0 reacties

29 Apr 2023

Agendapunt: Technische Kontakt Dagen - TKD 2023 (Almere)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "Technische Kontakt Dagen - TKD 2023" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale Technische Kontakt Dagen - TKD 2023 pagina in de agenda.

Om alle foto's, filmpjes en nieuwsberichten over deze beurs overzichtelijk te verzamelen graag dit trefwoord toevoegen: " TKD 2023 ".

Link naar trefwoord "TKD 2023" :

boeren.online/onderwerp/tkd-2023/

0 reacties

25 Apr 2023

22 Feb 2023

14 Jan 2023

17 Nov 2022

11 Nov 2022

09 Nov 2022

15 Okt 2022

23 Sep 2022

21 Sep 2022

04 Aug 2022

24 Apr 2022

16 Apr 2022

« Alle bedrijven