Alex Miedema


Foto's
139006
Video's
99
Topics
57
Reacties
9.772
Stemmen
13.445
Volgers
74
Prestaties
Top 30
Aantal foto's
Top 30
Aantal punten bij foto's
Top 30
Aantal foto toppertjes
Top 30
Aantal topics
Top 30
Aantal punten bij topics
Top 30
Aantal aangemaakte agendapunten
Top 30
Aantal reacties
Top 30
Aantal stemmen op topics

Over mij

Woonplaats: Koarnjum
Leeftijd: 40jr
Laatst online: 35min geleden

Compleet idioot van alles met wielen of rupsbanden, bedrijfswagens in het bijzonder. Freelance bedrijfswagenjournalist, met als specialisatie trucksport (Dakar, truckrace). Mede-initiatiefnemer van truckfan.nl.

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


09 Dec 2023

Nieuwe Tekno modellen week 49 2023

Vanaf vandaag zijn er weer een paar hele mooie nieuwe modellen te koop bij Tekno. Via tekno.nl zijn deze te bestellen. De Bruin. Zijderlaan. Torben Rafn. Olbertz. Van Seumeren CMA CGM. Daarnaast zijn er ook enkele modellen aangekondigd die er aan zitten te komen en nu al gereserveerd kunnen worden: A.E. Hoogendoorn. ASG. F.S.C. van Bree. Weeda ‘Vikings’. 40 Jahre Fernfahrer. Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Tekno.

0 reacties


MegaTrucksFestival 2023 in de Brabanthallen was weer ouderwets gezellig!

Alleen jammer dat ik niet van gezelligheid houd…. maar wel van toffe trucks en die waren er ook! En van mijn vriendin, die was er ook. Klein tipje voor de organisatie: volgende keer bij het parkeren beter aangeven dat er áchter de Brabanthallen nog een gigantisch groot leeg parkeerterrein is. Terwijl daar amper iemand stond stond het op het voorterrein vol met mensen die buiten de vakken parkeerden en de boel blokkeerden. Normaal zijn jullie van een evenement gewend dat ik ALLES op de foto zet. Nu niet, ik ben geen fan van indoor fotografie, bovendien hebben we niet alles

0 reacties

06 Dec 2023

03 Dec 2023

Nieuwe Tekno modellen week 48 2023

Vanaf vandaag zijn er weer een paar hele mooie nieuwe modellen te koop bij Tekno. Via tekno.nl zijn deze te bestellen. Boers. Jankowski. Auning. Coles. Leyseele. Thys Daarnaast zijn er ook enkele modellen aangekondigd die er aan zitten te komen en nu al gereserveerd kunnen worden: Foucher White. IntVeen. Craig Isaac. Frode Laursen. Kliumpp Spedition. Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Tekno.

0 reacties


Prachtige Scania R590 voor Peter Bloemsma

Peter Bloemsma uit Vrouwenparochie begon december goed, afgelopen vrijdag werd zijn Scania R590 afgeleverd door Scania dealer Rinsma in Berlikum. Peter gaat met deze truck, met als met zijn vorige trucks, charteren voor zijn dorpsgenoten van Monsma Transport. Rondaan heeft de VDL haakarm opgebouwd, de Burg aanhangwagen wordt opgeknapt zodat deze ook weer mooi met het nieuwe trekkende voertuig matcht. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst met deze dikke V8!

0 reacties

29 Nov 2023

26 Nov 2023

Nieuwe Tekno modellen week 47 2023

Vanaf vandaag zijn er weer een paar hele mooie nieuwe modellen te koop bij Tekno. Via tekno.nl zijn deze te bestellen. Viggo. Hahn. Langtransport. Anne Transport. TVX Daarnaast zijn er ook enkele modellen aangekondigd die er aan zitten te komen en nu al gereserveerd kunnen worden: Disko. Hartmann. DSW. LBC Frakt. Holridge. Frode Laursen. Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Tekno.

0 reacties