Transportfoto's Kraakman BV

32x kwamen de vrachtwagens van Kraakman BV uit Middenmeer voorbij aan de camera's van de vrachtwagen spotters van TruckFan. Dit zijn de foto's:

Heb jij ook nog mooie foto's gemaakt van dit transportbedrijf uit Middenmeer? Laat het ons weten!

Kraakman BV

Middenmeer

Foto's
32
Video's
0
Topics
6

Over Kraakman BV

WIE ZIJN WIJ

Kraakman B.V. is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant en een stuk van Gelderland met 18 vestigingen en meer dan 350 medewerkers. Naast het John Deere dealerschap onderscheiden wij ons door het voeren van een breed pallet aan A-merken in de agrarische en groen sector.

Het klantenbestand is zeer gevarieerd, bestaande uit agrarische bedrijven, loonbedrijven en aannemers in GWW & Infra alsmede diverse waterschappen, gemeentes, groenvoorzieningen en particulieren.

Kraakman is een matrixorganisatie, onderverdeeld in de afdelingen verkoop, werkplaats, magazijn/ parts, marketing, IT, administratie en HR. Iedere afdeling heeft een eindverantwoordelijke die zijn discipline aanstuurt.


Wij zijn een pro-actieve dealerorganisatie met passie voor klanten in de agrarische en groenvoorziening en commerciƫle dienstverlening. Ons doel is het overtreffen van de klantverwachting in het leveren van creatieve en innovatieve oplossingen. Werknemers en klanten staan centraal en maken voor alle belanghebbenden zowel intern en extern het verschil.

De focus bij Kraakman ligt op de veranderende wensen en behoeften van de klant en fabrikant. Deze wensen en behoeften worden herkend en direct vertaald in producten, diensten en acties. Duurzaam ondernemen is een belangrijke pijler binnen de organisatie. Hierop wordt zowel intern als extern gestuurd.

De ondersteunende afdelingen zijn er om de vestigingen en afdelingen optimaal te laten presteren en te faciliteren. De klanttevredenheid staat voorop en er wordt gestimuleerd om werknemers eigen initiatieven en oplossingen te laten realiseren. Er is een stabiel rendement om bestaansrecht voor de lange termijn te garanderen.

Vestigingen:

Middenmeer
'T Zand
Zuidoostbeemster
Hillegom
Koudekerk aan de Rijn
Wolphaartsdijk
Maasdam
Biervliet
Steenbergen
Nieuwe-Tonge
Lieshout
Haelen
Wittem
Wijchen
Reusel
Etten-Leur
Molenaarsgraaf
Benschop

Dit bedrijf is 32 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Profiel op Boeren.nu

Kraakman BV is ook gespot door de leden van TractorFan / Boeren.nu.

Elders op het internet

De officiële website van Kraakman BV
Kraakman BV op Facebook

Beheerder van dit profiel

« Alle bedrijven