Ministerie: snelwegblokkades zijn over de grens, ga in gesprek

Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) vindt dat de boerenacties rond verschillende snelwegen te ver gaan. "Protesteren mag maar binnen de grenzen van de wet. Dat is dit niet. Dit is ook niet de manier om met elkaar verder te komen", laat een woordvoerder weten. Het ministerie vindt dat de boeren beter om de gesprekstafel kunnen komen.

Reacties

+3
Twentsch Land
Ministeries doe eerst toezeggingen en wie weet staat men dan open voor een gesprek van hoe verder.
+12
labella
Wat hebben jullie de afgelopen jaren gedaan met alle gesprekken die er zijn gevoerd, ministerie? Juist, helemaal niets! Zolang niet alles van tafel is heeft een gesprek geen enkele zin!
+13
de Tank
Wat over de grens gaan betreft, even een spiegel voorhouden graag.
+4
labella
Iemand nog belang bij autobanden, je mag ze gratis ophalen.😂
mestyle
BertK
@mestyle Nu als overheid de boel piepelen is iedere boer van zijn oude banden, puin en rommel afhelpen, al gaat de voorkeur uit naar mest en natuurhooi. De rest hangt vlaggen op.
leonardvdm
Niet in gesprek plannen van tafel en anders niet!!
+1
mestyle
@leonardvdm

Heb zoj onderbuik gevoel dat het wel aardig gaat gebeuren zoals dat artikel. Als er dan inderdaad voor kabinet gewenste uitkomst is komt het zeer groot in het nieuws dat alles opgelost en uitgepraat is met de boeren. Paar wetten erdoor zodat als er gedemonstreerd wordt het harder aangepakt kan worden. Hoop andere uitkomt
+4
de jonge
@mestyle Als je ziet wat er nu in almelo is gebeurd in opdracht van de staat, waar mensen die gewoon lopen zonder reden in elkaar geknuppeld worden door romeo's het is om te kotsen bv nederland en ik weet nu wel hoe het zit met het afval midden op de snelweg waar we nooit geen beelden van het lossen zagen met trekkers midden op de snelweg, het grootste deel is er in mijn ogen niet door de boeren neergegooid.... nederland is verrot en corrupt tot op het bot onder leiding van rutte kaag cu en cda....
mestyle
@de jonge

Zal het van Almelo wel gemist hebben
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
2.724