Snelwegblokkades

Snelwegblokkades nieuws

Ruim honderd aanhoudingen na stikstofprotesten

18-08-2022 - €‹â€‹Driebergen-Rijsenburg - De politie meldt dat er de afgelopen weken ruim honderd personen zijn aangehouden vanwege overtredingen en misdrijven die verband houden met de boerenprotesten. Het gaat hierbij onder meer om snelwegblokkades, brandstichtingen en afvaldumpingen. In totaal schreef de politie ook meer dan zevenhonderd bekeuringen uit.

Nieuwsgrazer

Politie: 100 aanhoudingen na stikstofprotesten en meer dan 700 bekeuringen

15-08-2022 - De afgelopen weken zijn ruim honderd mensen aangehouden, vanwege overtredingen en misdrijven die verband houden met de boerenprotesten, meldt de politie. Het gaat dan onder meer om snelwegblokkades, brandstichtingen en afvaldumpingen. De politie schreef ook meer dan zevenhonderd bekeuringen uit.

Nieuwsgrazer

Gesprekken tussen kabinet en boeren van start

08-08-2022 -

Quote:
Na weken met brandende hooibalen, snelwegblokkades en omgedraaide vlaggen zijn vrijdag de boeren, natuurbeweging en de regering weer om tafel gaan zitten. Het eerste bemiddelingsgesprek vond plaats in het provinciehuis van Utrecht, onder leiding van Johan Remkes. Grote afwezigen zijn boerenactiegroepen Agractie en Farmers Defence Force. Zij worden vertegenwoordigd door landbouworganisatie LTO. Twee boeren, die vrijdag wel spraken met Remkes zijn melkveehouder en LTO lid Alex Datema van BoerenNatuur en Annette Harberink van de Caring Farmers. Zondag doen ze in Vroege Vogels verslag van de bijeenkomst.

mlkvhoudr

Nog meer Snelwegblokkades nieuws

Datum Onderwerp Reacties
28-07-2022 Leden radicale boerenclub Voll Gass doen mee aan snelwegblokkades: ‘Het gaat via app-groepen: voor je het weet, gaan ze op pad’ 4 reacties
27-07-2022 Ministerie: snelwegblokkades zijn over de grens, ga in gesprek 10 reacties