Volvo FH 5th gen, foto van Jotke

Volvo FH 5th gen

80 foto's van @Jotke

+1
Jotke
Kijk, daar heb je Geert-Jan De Kok BV (Esbeek) × met een Volvo FH 5th gen.

Vandaag na lange tijd weer es mee geweest met de chauffeur van/dit gelikte truckske!👌🏻

Deze CAT 330 weggebracht en een tweetal nieuwe Manitou MLT 741-140 V+ verreikers opgehaald bij de regio importeur van Manitou verreikers, VHS in Bladel.

03/01/2024, Esbeek.
Jotke
@Jotke

Mooi vrachtje zo!👌🏻👌🏻👌🏻
caseboy
@Jotke is toch wel echt een nette auto, vind deze veel mooier als de oude FH's van geert jan de kok die inmiddels groen met wit zijn
Jotke
@caseboy

Deze is vergeleken de oude meer uitgedost, de FM ook. Luchthoorns, toplampen, flitsers en deze ook extra lift?as op de truck.

Welke de mooiste is verschillen de meningen over.

De oude die nu in Reusel staat was in de de Kok kleuren ook een gelikte combinatie( welke overigens nog steeds in miniatuur in schaal 1:50 te verkrijgen is bij de Kok zelf). Simpel maar mooi. De nieuwe kleurcombi steekt meer af. Rood bij groen/geel/wit.

Vindt deze persoonlijk ook goed geslaagd. Al is ie wel heeeeel rood zo.

Reacties

trevor-z
Aardige baas, auto met slaapcabine voor het middagdutje.
+2
Jotke
@trevor-z

Weet niet of ze er überhaupt nog zijn zonder slaapcabine maar een slaapcabine is sowieso handig. Je weet nooit of het een keer nodig is. De vorige chauffeur heeft in ieder geval wel meermaals in de toenmalige truck geslapen onderweg ergens. Of in deze al ooit geslapen is weet ik zo niet.

Is ook handig om dingen op te leggen, zo'n bed.😜
En een koelkastje en extra bergruimte is natuurlijk ook niet verkeerd.
+1
caseboy
@Jotke een FH is alleen maar leverbaar met slaapcabine, op de FH classic was wel een dagcabinenleverbaar maar zag je echt heel zelden. Op de FM en FE is nog wel een dagcabine leverbaar, op de FE is een slaapcabine zelfs vrij zeldzaam en op de FL is een slaapcabine niet eens leverbaar. er zijn veel bedrijven die hoge auto's met slaapcabine rijden zoals een Volvo FH, Daf XF of Scania R/S die makkelijk af zouden kunnen met een distributie auto zoals een Volvo FM, Daf CF of Scania P

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
5
WEERGAVES
29
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO