BLW- overlaadwagen met AVR-DNAConstructiebedrijf Berkers Techniek uit Deurne (Noord-Brabant) en mechanisatiebedrijf Agri Maas uit Elsloo (Limburg) hebben gezamenlijk een overlaadwagen ontwikkeld.

0 reacties


Show bij Geert-Jan de Kok te Esbeek

Show bij Geert-Jan de Kok te Esbeek Ook vandaag en morgen nog SHOW in Esbeek. Vrijdag 16 dec. van 10.00-22.00 Zaterdag 17 dec. Van 10.00-17.00 Bij Geert-Jan de Kok te Esbeek. Naast het volledige John-Deere programma met enkele primeurs o.a. de 6R serie trekkers, zijn er nog vele andere machines te bezichtigen zoals: AVR Bema, Dewa, Caterpillar, Gehl, Holaras, Krampe, Kuhn, Lely, Mac-trailers, Manitou, Monosem, Mustang, Ocmis, Paus, Schuitemaker, Tebbe, Trioliet, Veenhuis, Yanmar etc. Waarbij ook diverse nieuwe modellen grondverzetmachines,…

2 reacties


Nieuw en bijna nieuw op ATH te bekijken

Boerenbusiness Fotoreportage

Nieuw en bijna nieuw zijn beide vertegenwoordigd op de ATH beurs in Biddinghuizen. Dat geldt tweeledig. Aan de ene kant zijn (bijna) nieuwe trekkers en machines te zien.

0 reacties

Gebr. Van Eijck BV

Alphen

Foto's
3
Video's
0
Topics
3

Over Gebr. Van Eijck BV

Wie zijn wij?
Van Eijck is in 1963 opgericht. De gebroeders Henk en Jan van Eijck waren thuis werkzaam op de vroegerboerderij van vader Toon van Eijck. Op de boerderij was niet voldoende werk en aangezien men veel interesse in landbouwmechanisatie had, is besloten om naast de boerderij ook agrarisch loonwerk te gaan verrichten. In de loop der jaren is het loonbedrijf serieus uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf met een modern machinepark.

De zonen van Henk en Jan van Eijck hebben het bedrijf inmiddels overgenomen. Ton, Ronald en Simon van Eijck hebben vandaag de dag de leiding binnen het bedrijf. Jan van Eijck is overigens nog elke dag op het bedrijf te vinden. Henk van Eijck is in Mei 2005 op 60 jarige leeftijd overleden.

Wij hebben momenteel ongeveer 46 werknemers in dienst. Ongeveer 35 mensen houden zich bezig met het loonbedrijf en 11 personen met het transportgedeelte. Tijdens het seizoen maken we gebruik van oproepkrachten en zzp`ers. Verder werken er 4 personen op kantoor om alles te plannen en de overige zaken te regelen die er allemaal bij komen kijken.

Dit bedrijf is 3 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Profiel op Boeren.nu

Gebr. Van Eijck BV is ook gespot door de leden van TractorFan / Boeren.nu.

Elders op het internet

De officiële website van Gebr. Van Eijck BV
Gebr. Van Eijck BV op Facebook

Beheerder van dit profiel

« Alle bedrijven