Foto van: jurgenkrijt

Gebr. Van Eijck BV

Alphen

Foto's
3
Video's
0
Topics
3

Over Gebr. Van Eijck BV

Wie zijn wij?
Van Eijck is in 1963 opgericht. De gebroeders Henk en Jan van Eijck waren thuis werkzaam op de vroegerboerderij van vader Toon van Eijck. Op de boerderij was niet voldoende werk en aangezien men veel interesse in landbouwmechanisatie had, is besloten om naast de boerderij ook agrarisch loonwerk te gaan verrichten. In de loop der jaren is het loonbedrijf serieus uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf met een modern machinepark.

De zonen van Henk en Jan van Eijck hebben het bedrijf inmiddels overgenomen. Ton, Ronald en Simon van Eijck hebben vandaag de dag de leiding binnen het bedrijf. Jan van Eijck is overigens nog elke dag op het bedrijf te vinden. Henk van Eijck is in Mei 2005 op 60 jarige leeftijd overleden.

Wij hebben momenteel ongeveer 46 werknemers in dienst. Ongeveer 35 mensen houden zich bezig met het loonbedrijf en 11 personen met het transportgedeelte. Tijdens het seizoen maken we gebruik van oproepkrachten en zzp`ers. Verder werken er 4 personen op kantoor om alles te plannen en de overige zaken te regelen die er allemaal bij komen kijken.

Dit bedrijf is 3 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Profiel op Boeren.nu

Gebr. Van Eijck BV is ook gespot door de leden van TractorFan / Boeren.nu.

Elders op het internet

De officiële website van Gebr. Van Eijck BV
Gebr. Van Eijck BV op Facebook

Beheerder van dit profiel

« Alle bedrijven