Hallo

Hallo

bijdeze stel ik mij ook even voor:

Mijn naam is: Hendrik Stiksma
leeftijd: 24 jaar

en geboren en opgegroeid in een chauffeurs/transport familie de fotografie die ik momenteel doe doe ik met een reden en de reden is dat mijn droom bijna uit is gekomen om in de voetsporen van mijn pake en mijn vader en omke te kunnen volgen maar door een Epileptische aanval achter het stuur is voorlopig mijn droom in de kast gezet waardoor ik door de liefde van de transport wereld in de fotografie ben gaan duiken en zo onder de chauffeurs een beetje kan blijven.

ik heb ook een eigen pagina op facebook voor meer foto's maar de mooisten die plaats ik hier op deze site waar ik Alex miedema dankbaar voor ben dat er zoiets is gemaakt.

met vriendelijke groeten
hendrik stiksma

Reacties

Alex Miedema
Welkom!
hendrik-stiksma
@Alex Miedema ookal ben ik hier al een tijdje aanwezig maar was het vergeten haha
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
112