Melkwagen kantelt en verliest duizenden liters melk op rotonde

In het Friese Marsum is vanochtend een melkwagen gekanteld. Duizenden liters melk zijn op de weg en in nabijgelegen sloten beland.
Het ongeluk gebeurde op een rotonde in het dorp. Er waren geen andere voertuigen bij betrokken. Waardoor de vrachtwagen kantelde, is nog niet bekend. Mogelijk raakte de chauffeur onwel, aldus de politie tegen Omrop Fryslân. De chauffeur is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens de omroep vervoerde de wagen zo'n 30.000 liter melk. De rotonde is afgesloten en het verkeer is omgeleid. Volgens een correspondent ter plaatse gaat het nog enige tijd duren voordat alle melk is opgeruimd.

Reacties

hans-hans
Mij lijkt dat als de tank helemaal vol is minder snel kantelt , vooral als het klotst is het gevaarlijk
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
373