Politie heeft kentekens van afvaldumpers op A7: 'Vrachtwagenchauffeurs hebben mogelijk geholpen'

Vrachtwagenschauffeurs hebben mogelijk geholpen met het dumpen van afval op snelwegen in Noord-Nederland. De politie heeft via getuigen en camerabeelden kentekens.

Reacties

Porky
Gaan ze nu de boel ophitsen en de mensen tegen elkaar uitspelen? De tijd zal het leren , kijken hoe snel ze dan bij de dader op de stoep staan , dat moet dan koud kunstje zijn als ze de kentekens hebben, ik denk dat ze NIKS hebben, en BLUFPOKER spelen
Robot boer
Om de kentekens op de trekkers en wagens te laten zou ook nie erg slim zijn geweest
+2
cjw73
Blufpoker om te roepen dat ze de kentekens hebben. Ze hopen er op dat iemand zich meldt
+2
achnaton
@cjw73 Het zou zo maar kunnen dat de daders in beeld zijn. Er hangen op heel wat plekken camera's.

Kenteken hoeft ook niet perse. Vrachtwagen met belettering, of die ene groene trekker met specifieke kenmerken (stickers, lampen luchthoorn etc.) kan ook.

Het zijn en blijven acties waar je niks mee op schiet. Ook al is de wanhoop groot. Enige wat zal gebeuren is dat een hele sector negatief in beeld komt door een klein groepje dat de wet overtreed. Dat is dan één ding. Stel er ontstaat een ongeval met lichamelijk letsel of dodelijke afloop, dat moet je echt niet willen.
+2
Jannus
@achnaton In de toeslagen affaire zijn mensen letterlijk de afgrond in gedreven door de overheid,

Leg mij eens uit,

Daarna hebben we het over Groningen,

Leg mij even uit waar we met zijn allen mee bezig zijn als er een drankorgel het Stikstof dossier aan ons komt opleggen dan mag er toch een keer een bevolkingsgroep opstaan,

Of moeten we gedwee de trein op
achnaton
@Jannus
Toeslagen en Groningen had inderdaad anders aangepakt kunnen worden.

Je gooit het er op dat er twee keuzes zijn. Praten met Remkes of de snelweg blokkeren en vol afval storten. Ik zie dat niet zo, omdat er alternatieven zijn. Voorbeelden genoeg.
Jannus
@achnaton Het is mijn stijl ook niet en hoop dat het niet weer gebeurt,maar het gaat om het signaal hoe bruut ook en in de straat vang ik veel steun voor het lef dat er getoond wordt ter bevechting de puinhopen want elke sector moet vergunningen door hetzelfde model wurmen en alles loopt vast
cjw73
@achnaton je schiet er zeker wat mee op hoor. Alle troep is weer van het erf.🤣🤣🤣
+5
hans-hans
Misschien hebben de daders er geen actieve herinnering aan
MTSTAMMINGA
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
1.585


TREFWOORDEN