Eerste paal ESA Trucks Heerenveen geslagen

Op het Internationale Bedrijventerrein Friesland is de nieuwbouw van ESA Trucks Heerenveen van start gegaan. Aan de Uranus wordt een compleet nieuw garagebedrijf voor bedrijfswagens gebouwd naar de laatste inzichten op het gebied van duurzaamheid en veiligheid. Vestigingsleider Jurjen Ypma gaf met het onthullen van het bouwbord het symbolische startsein voor de nieuwbouw.

Op een terrein van 12000 vierkante meter verreist moderne werkplaats die aan alle toekomstige eisen van duurzaamheid voldoet. Zo wordt het pand voorzien van zonnepanelen en is een gasaansluiting niet nodig door toepassing van moderne, duurzame technieken. De werkplaats met vijf poorten wordt volledig voorbereid op de reparatie en het onderhoud van waterstof- en elektrische voertuigen. De focus van ESA Trucks ligt op de verduurzaming van het wegtransport in de nabije toekomst.
Verder richt ESA Trucks Heerenveen zich op de reparatie en het onderhoud van trucks en getrokken materieel. Daarnaast zal ESA Trucks zich richten op het onderhoud van lichte bedrijfswagens, APK, tachograafkeuring, schadeherstel en hydrauliekservice. Een belangrijke activiteit voor de nabije toekomst is verder het plegen van onderhoud en reparaties aan elektrische- en waterstofvoertuigen.

Heerenveen is de tweede plaats van Friesland maar op logistiek gebied is het met stip de nummer 1 in de provincie. De gunstige ligging in het noorden en de korte, en filevrije afstand tot de randstad heeft van Heerenveen een populaire vestigingsplaats gemaakt. ESA Trucks koos voor deze locatie om haar klanten in de regio nog beter van dienst te kunnen zijn.

De nieuwe vestiging gaat van start met 15 medewerkers waaronder vestigingsleider Jurjen Ypma. In de toekomst verwacht ESA Trucks door te groeien tot circa 20 vaste medewerkers in de vestiging Heerenveen. De nieuwbouw is in volle gang en naar verwachting zal ESA Trucks in mei 2021 operationeel zijn.

Bij de onthulling was de voltallige directie van ESA aanwezig met: Klaas Elema, Wim van Nispen en Jans Enting. Verder waren namens ESA aanwezig Jaap de Wit en de nieuwe vestigingsmanager, Jurjen Ypma.
Over ESA Trucks:
ESA Trucks is verantwoordelijk voor de verkoop van DAF Trucks in de provincies Groningen en Friesland. Daarnaast is ESA Trucks dealer van Ginaf, Tatra, Fassi autolaadkranen en Fiat Bedrijfswagens. ESA Trucks heeft in Nederland vestigingen in Groningen, Veendam, Marum en Drachten. Verder is ESA Trucks gevestigd in Denemarken en Polen.

Bijlages

(klik om te vergroten)

Geef een passende beschrijving van deze foto!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
54

GESPOT IN DIT TOPIC