Massey Ferguson 5455, foto van husky

Massey Ferguson 5455

+3
husky
We hebben het weer getroffen, ruit nummer 2 in 1 maand...

Reacties

+1
JD 6110
Kun je er dan geen plank '/ plaat voor zetten dan? Onder ruitje heb je toch niet nodig. Of een dikke rubberen flap aan clepelmaaier maken ?
+4
husky
@JD 6110 ik heb het ruitje nu met duct-tape afgeplakt, zit er iniedergeval nog wat in, het andere ruitje was van de andere trekker met een andere maaier, kwam door hout of steen, bij die maaier wil ik er nog een keer een grotere flap aan de voorkant zetten, want die gooit veel naar voren. bij deze bosklepel kan ik niet veel, gewoon domme pech... wat wel zou helpen is dat de pachters eens ophouden met zooi opzij gooien, er zitten er een paar hier...

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
9
WEERGAVES
19
BATTLES
MEER FOTO'S