Terberg FM2000, foto van utwenters

Terberg FM2000

utwenters
Foto van een Terberg FM 2000, opgebouwd als dumper / kipper.

Reacties

utwenters
@Alex Miedema Ah, toch het verkeerde type, maar wat is dan het verschil ten opzichte van deze? Dat is ook een FM 2000?
utwenters
@Alex Miedema ah ok, dank voor het antwoord. Voor mensen met iets minder vrachtwagen kennis is het idd best lastig om het juiste type te bepalen. Zo'n topic lijkt me heel handig. Succes met deze mooie site!
Alex Miedema
Ik heb dit object verplaatst van Terberg FM 3rd gen (Dumper / Kipper) naar Terberg FM 2nd gen (Dumper / Kipper)
Alex Miedema
Onderhuids een heleboel, maar de generatie kun je het gemakkelijkst aan de grille en de koplampen herkennen, die zijn bij iedere generatie toch wel duidelijk anders. Maar voorhet gemak heb ik ook het type FM zonder generatietoevoeging toegevoegd. Bij twijfel kun je hem dan daar zetten, hij kan altijd nog verschoven worden 😃 En ik ga van de week even voor een 'hoe herken ik' topic zitten.
Alex Miedema
Ik heb dit object verplaatst van Terberg FM 2nd gen (Dumper / Kipper) naar Terberg FM2000 (Dumper / Kipper)
Alex Miedema
@utwenters heb de indeling bij Terberg inmiddels wat veranderd, nu wel de FM2000's bij elkaar, zo is het denk ik voor zowel de 'beginner' als de 'gevorderde' het interessantst (en makkelijkst)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
PUNTEN
3
WEERGAVES
224
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO