Schlüter Super E 6400 V, foto van Alex Miedema

Schlüter Super E 6400 V

Alex Miedema
Foto van een Schlüter bij de OTMV elfstedentocht 2012. Mijn verslag van die tocht vind je op alexmiedema.nl/2012/06/…

Reacties

franky-pieters
Dit is iets voor @schluterfan
Schluterfan
@franky-pieters

Valt zeker wat van te maken, die uitlaat zou al het eerste zijn dat ik ervanaf sloop 😉.
franky-pieters
@Schluterfan
Welk type is dit Simon
Schluterfan
@franky-pieters

Super 850V, maar deze is een export volgens mij, Super E6400V.

Die 6400 slaat de cilinderinhoud, van 6.4 liter 😉. Het is trouwens een 6 cilinder. Je had ook nog de Compact 850V, maar dat is een 4 cilinder.
franky-pieters
@Schluterfan
De 850V ken ik, is dat niet zo'n type dat jij graag nog zou willen
Schluterfan
@franky-pieters

Ja, die behoord bij ons tot een van de "hebbedingetjes". Maar het aanbod Schlüter trekkers is nu zodanig laag (en de prijs die ze tegenwoordig vragen, daar gaan we maar over zwijgen), dat het ons niet uitmaakt wat de volgende word, zolang hij maar tussen de 80 en 100pk is...
franky-pieters
@Schluterfan
Mocht ik ooit een Schlüter in die categorie pk weten staan geef ik je wel een seintje oké
Schluterfan
@franky-pieters

Dat is altijd leuk! Mijn vader hoopt nog altijd op zo'n oudere 6cilinder, maar dan gaat hij diep in de buidel moeten tasten denk ik 😃.
franky-pieters
@Schluterfan
Ik woon niet zo ver bij jullie vandaan hoor, ken je oudijzerhandel Martens ?
Schluterfan
@franky-pieters

Ja die ken ik, dat is ja in straal een kilometer of 2 denk ik. Heb jij toevallig geen Deutz F3L of zoiets, met een speciale cabine op?
franky-pieters
@Schluterfan
Ik heb zelf geen tractor maar ik weet wie je bedoelt, Luc Van de Steene en die heeft ook nog een Hanomag R440 en een Fordson Major
Schluterfan
@franky-pieters

Aah, kijk dat wist ik zelfs niet. Die woont niet ver van Wispelaere met de Renault trekkers, die vorig jaar ofzo een woningbrand gehad heeft. Ik passeer daar wel regelmatig eens.

En Guy Mouton ken ik ook, die heeft, of had een Porsche trekkertje, al weet ik het type niet meer. Ik dacht dat zijn schoonvader het ooit wel eens gezegt had, maar het zit wat ver 😃. Die heeft sinds enkele maanden een nieuwe Mc Cormick X60 had ik gezien.

Toevallig lid van de RMVT?
franky-pieters
@Schluterfan
Ben gewoon tractorliefhebber zonder meer maar als je af en toe langs Wispelaere passeert kom je ook voorbij mij, ik woon 6 huizen voor de aardbeienserres van Van Poucke
Schluterfan
@franky-pieters

Aah, dat zal bijna rechtover Franky Devlieger zijn volgens mij? Ik heb daar eens foto's staan maken van Peltijn.
franky-pieters
@Schluterfan
Als je van Martens afkomt is het nog een eindje voor Franky De Vlieger, weet je die nieuwbouw staan met die rieten omheining op de linkerkant (staat maar een huis op die kant) wel het is een eindje ervoor op de rechterkant dat ik woon achter een bos
franky-pieters
@Schluterfan
Julien Verdonck (schoonvader van Guy Mouton) heeft ooit 3 Porsche Diesels gehad nl. een Standard, een Super en een Master. Ik denk dat die Standard er nog staat. Guy zou ook nog een Deutz D6005 moeten hebben alhoewel ik die nooit meer zie.
SchluterMarco
Ik, SchluterMarco en Trekkerman Tom hebben dit object verplaatst van Tractoren Schlüeter Onbekend naar Tractoren Schlüeter Super E 6400 V (Poseren)
Schluterfan
@franky-pieters

Aha, ik wist allesinds van 1 Porsche. Of Guy die Deutz nog heeft weet ik niet goed. De laatste keer dat ik die gezien had, stond die voor de aardappelplanter als ik het mij nog goed herinner.

Ik weet niet of je Gust hierin de straat nog gekent hebt (dat vervalen hof), daar zou ook jaren lang een Porsche in de schuur hebben gestaan met weinig uren. Alhoewel dat pa denkt dat die er toch al jaren weg is nu... Of hij staat ergens verdoken onder het rottende hout van een van de schuren...
franky-pieters
@Schluterfan
Guy Mouton plant nu aardappelen met de McCormick.
Met dat vervallen hof bedoel je Gust Goossens toch hé, nooit gehoord dat er daar een tractor zou gestaan hebben, kan hoor.
Paul De Muynck heeft ook nog een oude Deutz hé, een D4005.
Schluterfan
@franky-pieters

Ja klopt, die bedoel ik.

Klopt en nog een D10006 ook. Maar die gebruikt hij bijna niet meer, veel problemen met den elentric geloof ik.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
20
PUNTEN
0
WEERGAVES
26
BATTLES