vrachtwagen GMC, foto van alfredo

vrachtwagen GMC

alfredo
Foto van een Onbekend Vrachtwagen, bezig met gras inkuilen.
lucerne kippen in de stortbak waarna het in de silo geblazen werd

Reacties

RuudBus
Mooi mooi
alfredo
Was bij een nederlandse boer in canada
radium45
Zo zou het hier ook moeten, dat gehannes op die kuil altijd, uren tijd gaan er altijd verloren doordat de kuil de capaciteit bepaald. En dan doel ik niet op de steeds maar groter wordende haksleaars, wat natuurlijk wel zo is. Zelfs een ''kleine'' Jaguar 840 kun je amper vol aan het maaien houden.
Siebenga
Silo's verdwijnen niks voor niks uit het beeld.. Weet niet wat jullie allemaal doen daar maar hier geen gezeur op de kuil hoor..
alfredo
Ik, alfredo en SJB533 hebben dit object verplaatst van Machines Onbekend Vrachtwagen (Gras inkuilen) naar Zelfrijders vrachtwagen GMC (Gras inkuilen)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
0
WEERGAVES
16
BATTLES