Manitou maniscopic, foto van JoramH

Manitou maniscopic

+4
JoramH
Foto van een Manitou mlt730. Jongste zoon vind het fantastisch op de verreiker. Helaas geen stoeltje voor hem dus niet gemakkelijk mee tijdens het werk. De oudste kan zich nu nog achter de stoel wurmen en kan die mee als we niet over de weg hoeven om balen te halen.
PieterA
@JoramH Bij de latere series Manitou verreikers is de cabine een centimeter of 10 breder. Op het erf rijdt de jongste dochter van 10 dan nog wel eens een poosje mee. Ze zit dan half bij mij op de stoel.
+3
JoramH
@PieterA mooi excuus om voor een jongere verreiker te gaan al zou ik het liefst deze en de cabine trekker voor een electrische verreiker in willen ruilen maar de huidige verreikers zijn me net te licht gebouwd om ook balen mee te gaan halen.

Voordeel voor mij is dat ik dan het hele voeren electrich heb dus alleen voor landwerk diesel nodig. Men moet wat te dromen hebben😇
casejxu
@JoramH je laat alles persen tegenwoordig?
+1
JoramH
@casejxu Vorig jaar eerste snede deels zelf en deels door de buurman naar huis gereden. Dit jaar de bedoeling om ook de eerste snede in balen te doen. Ik heb nu de eerste snede open liggen maar door voersnelheid kan ik er eigenlijk geen andere snedes naast voeren. Wil wat meer kunnen mengen.

Idee is om de balen wat te verdelen in de voerbunker om ze op die manier als een lasagnakuil te kunnen voeren. Ballensplitter voorop de verreiker en zo snel en gemakkelijk voor 1 a 2 dagen te kunnen voeren in een korte tijd. 1x per week bij wat tijd de balen dichtbij de voerkeuken te zetten.
casejxu
@JoramH mooi vooruitzicht straks met de nieuwe mengwagen zo👌

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
19
WEERGAVES
23
BATTLES