Volvo onbekend/overig, foto van caseboy

Volvo onbekend/overig

+4
caseboy
Vrachtwagen van een klant in het buitenland gestrand met een bijgeluid in de achteras daar zeden ze dat het in het differentieel zou zitten toen heeft de klant besloten om de vrachtwagen op een dieplader te zetten en naar nederland te halen. Het geluid bleek niet uit het differentieel te komen. Dus wie kan er goed lassen??

Reacties

+3
caseboy
Nog een paar foto's
+2
Fast Eddy
Maar goed dat het de binnenste velg was. Naderhand als hij aan de buitenkant had gezeten waren de scheuren misschien in een eerder stadium geconstateerd.
+4
caseboy
@Fast Eddy dit had ook erger kunnen aflopen, de wielmoeren hadden ook los kunnen zitten omdat de spanning eraf zou kunnen gaan, die zaten nog wel allemaal vast, stond ik zelf van te kijken.
+2
fordt5110
Hier hetzelfde met de minishovel, ook een raar krakend geluid. Maar liever van een shovel die maar 15 wil, dan van een vrachtwagen🙈
+4
caseboy
@fordt5110 ja met of het met 3 ton a 15 km/h of met 40 ton a 90 km/h gebeurd schilt nogal, nou is het gelukkig goed afgelopen doordat de chauffeur naar de garage is gegaan vanwege het bijgeluid.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
9
WEERGAVES
670
BATTLES