MAN TGS, foto van Truckfan Nieuwsposter

MAN TGS

Imbema toont de nieuwste opbergkisten op Transport Compleet

Imbema, toonaangevende leverancier van onder meer hoogwaardige gereedschapskisten voor trailers en trucks, pakt groot uit tijdens de komende Transport Compleet beurs op 14-16 juni in de Evenementenhal Hardenberg. Naast de nieuwste ontwikkelingen van Bawer en Lago laat Imbema ook zien wat het in huis heeft op het gebied van rolluiken voor speciale voertuigen.

Imbema Transport & Logistiek is sinds jaren leverancier van topmerken waarmee transportbedrijven de veiligheid en efficiency van hun transport vergroten. Zeer bekend zijn Bawer en Lago, twee A-merk chassiskisten. Voor Imbema is Hardenberg hét moment om de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied te tonen.

Nieuw: Bawer Hybride gereedschapskisten

Zo heeft Bawer een nieuwe Hybride lijn ontwikkeld. Daarmee krijgt de chauffeur opbergruimte tot zijn beschikking, die de voordelen van de bekende Evolution lijn combineert met het uiterlijk van de Value kist. Bawer past bij de Hybride, net als bij de Evolution, een revolutionaire lastechniek toe. De lasnaden zitten niet langer op de hoeken van de kist. Het metaal is daar nu rond omgezet en om de hoek gelast. Dat maakt de constructie nog sterker en stijver. Het voorkomt scheuren als gevolg van trillingen en garandeert een extra lange levensduur. Daarnaast is individueel maatwerk mogelijk, waardoor de ruimte langs het chassis optimaal benut kan worden.

Officieel Benelux dealer MCD-rolluiken

Imbema is sinds kort ook officieel dealer van MCD-rolluiken voor de hele Benelux. Deze hoogwaardige luiken zijn al jaren de standaard op speciale voertuigen als bijvoorbeeld brandweerauto’s, bergingstrucks en verkoopwagens. MCD-rolluiken onderscheiden zich in de markt door een lange levensduur en optimaal bedieningsgemak, onder alle omstandigheden en bij elke temperatuur.

Demo bestelwagen

Ook voor de eigenaren van bestelwagens toont Imbema het nodige nieuws. Niet op de stand zelf, maar live op het buitenterrein. Daar staat een demovoertuig dat opgebouwd is met een aantal slimme veiligheids- en comfort verhogende producten. Vaak gaat dat samen, zoals bij het robuuste lichtgewicht Easy Step Multi opstapsysteem.

Win een gratis gereedschapskist

Geen beurs zonder leuke beursactie. Daarom maken bezoekers van de Imbema stand gedurende elke beursdag, kans op een gratis chassiskist naar keuze van Bawer of Lago. Meedoen is simpel: je visitekaartje is je deelnamebewijs.

Je vindt Imbema op stand 125. De openingstijden van Transport Compleet zijn van 14:00 tot 22:00 uur.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S