Takeuchi meerdere, foto van Fast Eddy

Takeuchi meerdere

+3
Fast Eddy
Foto van een Takeuchi meerdere.
John Deere 6125R en Takeuchi TB 225 en Takeuchi TB 290-2. Mooi klaar voor vertrek.

Reacties

+2
JD 6110
Met dat kut weer van vandaag mooi 2 kranen smerig zo zonder spatlappen 😅
Fast Eddy
@JD 6110

Gelukkig zat ik op de achterste kraan. Het klopt wel wat je zegt. Ik ben een beetje een uitzondering binnen de firma. Normaal gaan deze kranen op de vrachtwagen. Aangezien ik mijn vrachtwagenrijbewijs nog niet heb moet het voorlopig maar zo.
+1
JD 6110
@Fast Eddy wij hebben ze ook voor de mini kraan. Ik hang ze er wel aan, de oude garde denkt daar soms wel eens anders over😂
+1
mdoornekamp
Ik heb een simpele lichte bok met spatlappen achter de trekker. Die doe ik er meestal wel aan als ik de dieplader met midi er achter heb
Fast Eddy
@mdoornekamp

Dat is een idee. Maar net wat ik al eerder zei. De meeste kranen worden per vrachtwagen vervoerd. Behalve de grote rupskranen.
mdoornekamp
@Fast Eddy ok. Ja verder gebruik ik de spat lappen ook weinig. Ik heb vorige jaar nog wel één gemaakt voor een boer die met de meng wagen achter de trekker naar het 2e bedrijf rijdt.
Fast Eddy
@mdoornekamp

Ik zal het eens voorstellen aan de werkplaats. Het enigste probleem is dat je met de dieplader de hefarmen naar beneden hebt en met watertank of dumper de hefarmen omhoog hebt.
+1
mdoornekamp
@Fast Eddy ja klopt. Ik heb dieplader wipkar aan de onder trekhaak. Hef dan omhoog. Maar ik kan ook minder scherp sturen met de flappen eraan
+2
Fast Eddy
+1
mdoornekamp
@Fast Eddy zelfde idee heb ik ook een beetje. Lichte bouw zodat ie makkelijk te tillen is
+1
mdoornekamp
@mdoornekamp zal morgen wel even foto maken
+3
mdoornekamp
@Fast Eddy flappen
Fast Eddy
@mdoornekamp

Ik zal het voorstellen aan de werkplaats.
+1
JD 6110
@mdoornekamp simpel en doeltreffend 👍

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
23
WEERGAVES
23
BATTLES