vrachtwagen Kenworth, foto van rick-mandersloot

vrachtwagen Kenworth

rick-mandersloot
Starter liquid laden. Gebruiken ongeveer 40l/ acre en is een mix van allerlei biologische en andere alternative mineralen. Hier was ik aan het gerst zaaien.

Reacties

MaxxuM4ever
Vaak rijdt de zaad/kunstmest tank achter de zaaimachine aan ipv zoals bij deze tussen de trekker en de zaaimachine? Vanwaar deze volgorde bij jullie?
+1
rick-mandersloot
@MaxxuM4ever De sporen die achter blijven heeft meer kans voor verslempen. Het meeste land heeft irrigatie hier, dus land wordt ook meer bewerkt en is daardoor ook een stuk zachter. Voor het gebruik zelf is het andersom mooier. In een scherpe bocht kan ik het uiteinde van de 17m brede zaaimachine niet zien en dan is het soms maar hopen dat je niks raakt haha.
ljdekker
@rick-mandersloot ben je daar aan het werk of daar heen gemigreerd?
rick-mandersloot
@ljdekker beide

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
8
WEERGAVES
12
BATTLES
MEER FOTO'S