Volvo F88, foto van Lucas Ensing

Volvo F88

17.823 foto's van @Lucas Ensing

Lucas Ensing
Op deze foto staat Gebr. Bos met een Volvo F88, opgebouwd voor steentransport. Ingescande foto's van deze firma uit ons dorp. bestaat nu nog steeds als Combex Emmer-compascuum. Foto's mogen scannen van weduwe van één van de gebroeders.

Reacties

Bert Bos
Beste Lucas, heb jij nog meer foto’s van gebr. Bos
Lucas Ensing
@Bert Bos Nee, dit waren ze.
Bert Bos
Ben benieuwd hoe je aan deze foto’s komt. Ik heb ook nog een hele serie foto’s. Ben nog steeds op zoek naar de foto van de Volvo F89 met een 3 Asser Zwalve oplegger.
Lucas Ensing
@Bert Bos Staat in het verhaal erbij, ben je familie?
+1
Bert Bos
Inderdaad . Mijn vader (Broer Bos) en zijn broer Jan Bos waren de oprichters van Gebr. Bos na de oorlog. Ik ben een zoon van Broer Bos en sta samen met mijn tweeling broer voor op de bumper van de Scania 55 120 pk. Gerrit, Ginus, Joop en Willem zijn neven van mij.
+1
Lucas Ensing
@Bert Bos Ik heb de foto's van Amy Kremer, vrouw van Gerrit Bos. Zij is onlangs verhuisd naar Veenendaal. Zat ook nog een heel verhaal (met pen opgeschreven op kladpapier) bij over de geschiedenis van Gebr. Bos. Ze woonden een tijd vlakbij mijn ouders aan Kanaal A.
+1
Bert Bos
Binnenkort maar even een keer afspreken om foto’s uit te wisselen. Volvo met papier mooie foto. Heeft dhr. Van wijk bij Volvo in Veendam gewerkt?
Lucas Ensing
@Bert Bos Altijd goed, hierbij nog een stukje uit boek Onderweg 3 van Wilto H. Eekhof. Hans van Wijk was vroeger chauffeur, met veel foto's te vinden op Buzzybeeforum en Transportfotos.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
3
WEERGAVES
0
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO