DAF 2100 (vrachtwagen), foto van AlexanderMeeder

DAF 2100 (vrachtwagen)

AlexanderMeeder
Foto van een DAF 2100 van Mourik Groot-Ammers B.V. (Groot-Ammers) ×.

Reacties

+3
wim-same
Een Daf 2100 is geen Leyland hoor, maar een echte DAF.
basia
@wim-same

Het zou kunnen dat in G.B. er nog onder de DAF letters nog Leyland staat ?
+1
wim-same
@basia Ja, dat kan, maar dan zit het stuur ook rechts. die zijn volgens mij alleen in GB verkocht als Daf - Leyland. Later kreeg Daf wel een serie die echt uit de Leyland fabrieken kwamen.
+1
SJB533
@basia
Volgens mij de grotere F220 types, niet de 2100. En de hele kleine kwamen uit de Leylandfabriek. Een 15 jaar geleden zijn er wel DAF trucks geleverd door en onder een andere Britse merknaam: Foden Alpha 3000
+1
wim-same
@SJB533 De Daf 900 en 1000, en later de Daf 45, die kwamen o.a. wel uit de Leyland fabrieken.
walker1
@wim-same Daf 400 was ook van die Engelse rommel en technisch al achterhaald toen die in NL op de markt kwam.
+1
wim-same
@walker1 De DAF 400 was een aanfluiting, maar waarschijnlijk een verplichting door de fusie met Leyland. De 900 en 1000 was ook een aanfluiting.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
7
WEERGAVES
642
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO