Foto van: Lucas Ensing

Scania

P250

Foto's
121
Video's
0
Topics
2

Informatie over de Scania P250

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de P250.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de P250, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Wordt ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Scania P250 met VDL opbouw voor AVG

. Terberg Techniek heeft voor AVG eenScania P250 4×2 voorzien van een 14 tons portaalarmsysteem van VDL Containersystemen BV. Het portaalarmsysteem is uitgerust met een afnetsysteem, een RVS gereedschapskist en een zeilenrek. Tekst: Terberg Techniek.

0 reacties


Scania P250 kraanwagen voor Glashandel Wybenga

Afgelopen weekend heeft Garage Rinsma in Berlikum deze Scania P250 afgeleverd aan Glashandel Wijbenga, onderdeel van de D&O Groep. De echte bijzonderheid van deze auto is op mijn eigen foto’s niet te zien, maar vinden we achter het zeil. Gelukkig was Rondaan, de opbouwer van de truck, bereid me van foto’s in informatie te voorzien. Jan Sake Rondaan: “Het voertuig is voorzien van een schuifzeilen laadbak die is uitgerust met een hardhouten vloer, lading vastzet rails in vloer en dak en achtersluitende laadlift. Rechts vóór in de laadbak is een kraanfundatie gemonteerd waarop een Palfinger PC2700B elektrisch hydraulische autolaadkraan is

0 reacties


Top 6 foto's Alle foto's »

 • Scania P250

  Foto van een Scania P250.Nieuw voor JanDenZo Scheemda,Staat nu bij Donk Emmen voor bak met klep opbouw.

  Reageer

 • Scania P250

  Hier zie je Suez (vh SITA ) (Arnhem) × met een Scania P250, opgebouwd als vuilniswagen. Gespot vanochtend, onderweg naar mijn werk.

  Reageer

 • Scania P250

  Foto van een Scania P250, opgebouwd met gesloten opbouw voor verhuizingen e.d. Helaas voor de fotograaf wat ongelukkig geparkeerd.

  Reageer

 • Scania P250

  Foto van een Scania P250 van Garage Betten B.V. (Sneek) ×, opgebouwd voor berging.

  Reageer

 • Scania P250

  Foto van een Scania P250, opgebouwd zonder opbouw.

  Reageer

 • Scania P250

  Foto van een Scania P250, opgebouwd voor tanktransport.

  Reageer

« Alle Scania machines