Foto van: Fast Eddy

Iveco

Daily

Foto's
2.418
Video's
0
Topics
3

Informatie over de Iveco Daily

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Daily.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de Daily, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Wordt ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

IVECO en Petit Forestier tekenen een intentieverklaring voor de levering van 2.000 eDAILY's

IVECO, een leider in bedrijfsvoertuigen met alternatieve aandrijving, en Petit Forestier Group, de Europese leider in de verhuur en leasing van gekoelde voertuigen, hebben vandaag de ondertekening aangekondigd van een memorandum van overeenstemming voor de levering van 2.000 eDAILY-chassiscabines, met de levering van de eerste 200 gepland voor 2023. De voertuigen zullen worden uitgerust met gekoelde carrosserieopbouw door carrosseriebouwer Lecapitaine, een dochteronderneming van Petit Forestier. De eDAILY-koelwagens zullen toetreden tot de uitgebreide verhuurvloot van Petit Forestier, waardoor de energietransitie naar elektrische aandrijving wordt bevorderd.


De aankondiging werd gedaan op de IAA 2022-beurs, de dag nadat eDAILY officieel werd gelanceerd voor het publiek tijdens de persconferentie van IVECO. Bezoekers van de beurs kunnen op de IVECO-stand een voertuig bekijken dat vergelijkbaar is met het voertuig dat deel zal uitmaken van de vloot van Petit Forestier, een eDAILY uitgerust met een Lecapitaine Urban Box Body.


Luca Sra, President, Truck Business Unit, Iveco Group verklaarde: "Vandaag markeert een belangrijke mijlpaal in de langdurige samenwerking tussen IVECO en Petit Forestier. We hebben altijd een diepgewortelde inzet voor duurzaamheid en een innovatieve benadering van de energietransitie gedeeld. Petit Forestier vergezelde ons op onze weg naar groen transport vanaf de begindagen, en stapte over op onze aardgasvoertuigen toen dit de enige volwassen oplossing was die onmiddellijk beschikbaar was. Vandaag zetten ze de volgende stap met ons als early adopters van onze gloednieuwe eDAILY. De aankondiging van vandaag is een bewijs van Petit Forestier's geloof in IVECO als partner in het pionieren van de energietransitie in de cold chain sector."


Léonard Forestier, voorzitter van Petit Forestier Group: "De toekomst van koeltransport zal groener en eenvoudiger zijn! Petit Forestier zet zich in voor de energietransitie en ontwikkelt voortdurend zijn gamma van koelvoertuigen op alternatieve energie. We werken hand in hand met onze partners om onze klanten innovatieve oplossingen te bieden die voldoen aan milieu-uitdagingen. Vandaag zijn we er trots op om samen te werken met IVECO om de eDAILY, de elektrische tweeling van de Daily, die al zeer gewaardeerd wordt om zijn prestaties, te promoten en onze klanten prioritaire toegang te bieden tot deze geweldige innovatie. Dit is een belangrijke mijlpaal in de energietransitie van de gekoelde supply chain!"


Al in 2023 krijgen de klanten van Petit Forestier die actief zijn op het grondgebied van de Europese Unie, Groot-Brittannië en Zwitserland de mogelijkheid tot het huren van de eDAILY. De beschikbare vloot, die aanvankelijk uit 200 voertuigen bestond, zal er in 2026 in totaal 2.000 bereiken.


De klanten van Petit Forestier krijgen zo toegang tot de robuustheid, betrouwbaarheid, veelzijdigheid, laadvermogen en prestaties van de Daily, die prominent aanwezig is in het wagenpark van de verhuuroperator. De eDAILY is zijn 'elektrische tweeling', die de kenmerkende sterke punten van deze iconische reeks behoudt. De eDAILY levert een dieselachtige prestatie met een autonomie tot 400 km in de stadscyclus en heeft een laadvermogen en trekvermogen dat uniek is in het segment.


Heel belangrijk is dat het de weg vrijmaakt voor volledige elektrificatie in zware en professionele LCV-toepassingen met een reeks elektrische PTO's tot 15 kW, ideaal voor koelunits. De eDAILY in de koelmissie werd uitgebreid getest op basis van de gekoeld transport expertise van Petit Forestier en is uitgerust met de URBAN gekoelde carrosserie ontwikkeld door Lecapitaine (de carrosseriespecialist van Petit Forestier). Het verbetert de ergonomie van een licht voertuig en verhoogt het laadvermogen. Dankzij het verbeterde gewicht, de milieuvriendelijke isolatie en de geoptimaliseerde aerodynamica draagt URBAN by Lecapitaine bij aan de energiebesparingsprestaties van de eDAILY. eDAILY en URBAN by Lecapitaine, is de perfecte match voor de operationele, duurzaamheids- en bedrijfsvereisten van Petit Forestier ten behoeve van haar klanten.


Over Petit Forestier Group

Petit Forestier, een familiebedrijf dat sinds 1907 zijn expertise op het gebied van gekoelde huurauto's ten dienste stelt van zijn 15.000 professionele en particuliere klanten, biedt een multi-product gekoeld verhuuraanbod - voertuigen, containers, meubels - dat voldoet aan de logistieke behoeften voor opslag en transport op alle schakels in de koelketen.


Petit Forestier combineert de uitmuntendheid van zijn eeuwenoude expertise, zijn technische innovaties, zijn full-service door zijn 4.500 werknemers, met de kracht van zijn uitgebreide verhuurvloot (+ 65.000 koelvoertuigen, + 49.000 gekoelde eenheden, + 4.300 koelcontainers) en zijn internationale netwerk (meer dan 300 agentschappen op 4 continenten en in 22 landen), en ondersteunt zijn klanten in alle productlevenscycli, van hun productie tot de eindconsument.

0 reacties


Rondaan gaat voor 24/7 service met Iveco Dailys

Onlangs heeft Iveco dealer Cornelis vanuit haar Leeuwarder vestiging twee stuks Iveco Daily afgeleverd aan Rondaan uit Berlikum. Deze worden ingezet als mobiele werkplaats voor de service afdeling die 24/7 service onderweg verleent aan onder andere autolaadkranen en wintermachines. Laten we dus hopen dat ze niet veel kilometers gaan maken, maar de servicemonteurs gaan weer net en goed uitgerust op weg. Veel werkplezier met deze nieuwe voertuigen toegewenst!

0 reacties


Dikke Daily voor J & R BOUW

Onlangs heeft Iveco dealer Cornelis in Leeuwarden deze prachtige Iveco Daily afgeleverd aan J & R BOUW uit Sint-Jacobiparochie. Uitgerust met een 210 pk sterke motor gekoppeld aan een automatische versnellingsbak, lekker veel accessoires en chique belettering, zodat er gewoon een dikke bus op de weg staat. Johan, veel werkplezier er mee! De werkzaamheden van J & R Bouw bestaan uit nieuwbouw van particuliere woningbouw en kleine utiliteitsbouwwerken; uitbreidingen en verbouwingen in woning- en utiliteitsbouw; renovatie- en herstelwerkzaamheden in woning- en utiliteitsbouw; onderhoud beheer en uitvoering; ontwerp-, tekenwerkzaamheden en het verzorgen van de vergunningsaanvraag. Een veelzijdig bedrijf dus!

0 reacties


Top 6 foto's Alle foto's »

 • Iveco Daily

  Foto van een Iveco Daily. Past precies.

  Reageer

 • Iveco Daily

  Foto van een Iveco Daily die vrij recent gebruikt aangeschaft is. En achterop staat de splinternieuwe 225

   +1 44 reacties

 • Iveco Daily

  Foto van een Iveco Daily de zaterdag weer goed besteed.

  4 reacties

 • Iveco Daily

  Foto van een Iveco Daily, opgebouwd als hoogwerker.

  Reageer

 • Iveco Daily

  Foto van een Iveco Daily, opgebouwd voor personenvervoer.

  Reageer

 • Iveco Daily

  Op deze foto staat BCF Mobiliteit (Leeuwarden) × met een Iveco Daily, opgebouwd voor berging.

  Reageer

« Alle Iveco machines