Nieuwe Tekno modellen week 11 2023

Vanaf vandaag zijn er weer een paar hele mooie nieuwe modellen te koop bij Tekno. Via tekno.nl zijn deze te bestellen. Nitteberg. Klaas Puul. De Wilde (Bell) Weeda ‘La casa de papel’. Saxer Kies. Surelift. Hoyer. Daarnaast zijn er ook enkele modellen aangekondigd die er aan zitten te komen en nu al gereserveerd kunnen worden: Anne Transport. Logix. Gebr. de Mooij. Deij. Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Tekno.

0 reacties


Prachtige lage Iveco S-Way voor Weeda uit Klundert

De truck achter het vraagteken in de festival-voorpretblog van gisteren mag bekend worden! Insiders wisten het al, andere mensen hadden het bij elkaar gepuzzeld door verschillende berichten naast elkaar te leggen: De nieuwe Iveco S-Way met laag dak van Weeda! Hij is echt ontzettend mooi geworden, zeker even komen kijken als je de mogelijkheid hebt. Weeda op hun facebookpagina over deze truck: “Wij willen iedereen die mee geholpen heeft aan dit dikke project super bedanken voor de inzet en de tijd! Om dit voor Assen klaar te krijgen onze dank gaat uit naar IVECO, IVECO Schouten, Solarguard Exclusive Truckparts, Sjaak

0 reacties


Nieuwe bijzondere Scania R450 Topline van Weeda

De nieuwste Scania van Weeda in Klundert is weer een ?chte eyecatcher geworden. Toch slaat het bedrijf dat bekend staat om zijn rijk aangepaste voertuigen een geheel nieuwe weg in met deze geheel in het thema van de bekende Nederlandse TV-serie Penoza gespoten trekker. Vader Henk en zonen Guido en Marco Weeda kozen deze keer bewust niet voor een machtige V8, maar juist voor de zuinige 450 pk SCR-only motor.

0 reacties


Twee nieuwe Volvo FH-trekkers voor Weeda Transport

In Klundert nam Weeda Transport onlangs twee bijzondere Volvo FH-trekkers in gebruik, beide Volvo FH 500 4x2 trekkers, maar ??n uitgevoerd met een klassieke slaapcabine en de andere met een Globetrotter XL. Opvallend aan de trucks is de special paint. De Volvo-trekkers werden afgeleverd door Volvo Trucks-dealer Bluekens Truck en Bus Roosendaal.

0 reacties

Weeda Transportbedrijf B.V.

Klundert

Foto's
333
Video's
0
Topics
4

Over Weeda Transportbedrijf B.V.

Een bedrijf uit Klundert (Nederland).

Dit bedrijf is 333 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven