Transportfoto's Groda A.G.F. B.V.

1x kwamen de vrachtwagens van Groda A.G.F. B.V. uit est voorbij aan de camera's van de vrachtwagen spotters van TruckFan. Dit zijn de foto's:

Heb jij ook nog mooie foto's gemaakt van dit transportbedrijf uit est? Laat het ons weten!

Groda A.G.F. B.V.

Est

Foto's
1
Video's
0
Topics
0

Over Groda A.G.F. B.V.

Groda A.G.F. B.V. is de specialist in het telen en vermarkten van hard en zacht fruit. (h)Eerlijke appels en peren die na de oogst hun volle smaak behouden, tot aan het moment dat de consument ze proeft. Groda staat voor fruit dat door nationale en internationale afnemers zoals, retailers, pakstations, groothandelaren en consumenten gewaardeerd wordt. Wij werken niet alleen nationaal (Nederland) maar juist ook op de Europese markt met landen als Duitsland, Engeland, Ierland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Belgiƫ, Frankrijk en Spanje als afzetmarkt. Sinds vele jaren zijn wij ook internationaal actief in landen zoals Polen en Rusland. Door onze persoonlijke dienstverlening verzorgen wij altijd een klantspecifieke oplossing met individuele afspraken. De expertise die sinds 1971 is opgebouwd door ons team bekrachtigd dit.

Het vermarkten van hard en zacht fruit is de hoofdactiviteit van Groda. Heeft u vragen over onze dienstverlening, onze organisatie, de handel in appels of peren of andere mogelijkheden die onze organisatie kan bieden neem dan hier contact met ons op. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om te antwoorden op uw vragen.

Dit bedrijf is 1 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van Groda A.G.F. B.V.
Groda A.G.F. B.V. op Facebook

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven