Foto van: Lucas Ensing

Konrad Zippel Spediteur GmbH & Co KG

Hamburg (Duitsland)

Foto's
7
Video's
0
Topics
0

Over Konrad Zippel Spediteur GmbH & Co KG

Wij zijn een Hamburgs expeditiebedrijf: innovatief, verantwoordelijk, met ervaring en een jong team van specialisten. Ons succes is gebaseerd op meer dan 140 jaar ervaring, teamwork en de moed om risico's te nemen.


In de decennia van onze transportactiviteiten hebben we veel geleerd, vooral om innovatief te zijn. Dit is niet altijd de handigste manier, vooral als het eindigt in een mislukking. Maar we kwamen sterker uit elke fout, verloren het doel niet uit het oog en maakten door hard werken Konrad Zippel tot wat het nu is: een jong bedrijf – juist door de jarenlange ervaring.

"Wij" zijn specialisten, ieder in zijn of haar vakgebied. Of het nu gaat om planning, wagonservice of in onze documentatie: korte afstanden door lean management en snelle implementatie door een gemotiveerd, professioneel team maken onze werkprocessen soepel. Wij weten wat belangrijk is: snelle beslissingen, snelle implementatie en individuele oplossingen voor de verladers. Klanttevredenheid is onze topprioriteit. Betrouwbaarheid en vertrouwen worden traditioneel beleefd op alle niveaus van het bedrijf.

Dit bedrijf is 7 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van Konrad Zippel Spediteur GmbH & Co KG
Konrad Zippel Spediteur GmbH & Co KG op Facebook

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven