Van den Heuvel verwacht vuurwerk

Het vuurwerk van oud en nieuw is nog in volle gang, maar Maurik van den Heuvel verwacht nog meer. Om zich heen kijkend in het servicepark bij de keuringen voorafgaand aan de Dakar 2016 ziet de captain van Team DakarSpeed zo veel geweld op wielen staan, dat het niet anders kan of de Dakar wordt twee weken lang vuurwerk, zo verwacht hij. ?Schitterend toch??

Ook Van den Heuvel is vast van plan om twee weken lang te gaan knallen. Met zijn gloednieuwe Scania gaat hij zaterdag van start als een van de 55 trucks. ?Maar als ik zie hoe veel er zeggen dat ze voor de top 10 gaan, dan hebben er veel een probleem,? grinnikt de transportondernemer uit Uden. ?Ik heb nog een testrit gemaakt met de truck en dat voelde goed. Het is een compleet nieuwe truck en we zullen heus wel wat kinderziektes tegenkomen die er bij het testen niet uit zijn gekomen, maar ik heb er wel vertrouwen in.?
Om eventuele problemen zo snel mogelijk het hoofd te bieden heeft Van den Heuvel een servicebusje ingezet. Dat mag niet mee de specials in, maar blijft wel voor de start en bij de finish zo lang en zo dicht mogelijk bij de Scania.
Van den Heuvel hoorde over de problemen met wateroverlast in het noorden van Argentini?, als gevolg van hevige regenval, maar hoopt daar weinig last van te hebben. Onder de brandende zon en bij de 35 graden Celsius in Buenos Aires kan hij zich er nog weinig bij voorstellen. ?Het zou jammer zijn als er etappes worden afgelast of ingekort, maar als het moet dan moet het en is het voor iedereen gelijk. We gaan het zien. Dat het vuurwerk wordt, is zeker.?

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
22

TREFWOORDEN