Nieuwe DAF XF 440 FT en NBT/Zwalve oplegger voor Loonbedrijf R.H. Dijkstra

Onlangs zijn aan de heer Roelof Dijksta, eigenaar van Loonbedrijf R.H. Dijkstra uit Zuidbroek, de sleutels overhandigd van een nieuwe DAF XF 440 FT, tezamen met een nieuwe NBT Zwalve oplegger, door Wim van Nispen, algemeen directeur van Autobedrijven ESA.

Reacties

suggs 73
Kiek es aan , Andries op de foto
county854t
Is da een nieuw trekker merk?
JD6930
Mooie DAF!

@county854t

Niet echt. Ze bouwen al meer dan 50 jaar trekkers en vroeger ook auto's. De meeste worden alleen niet in de landbouw gebruikt. 😉

Drze wss wel. Ik schat dat Alex een vinkje aangeklikt heeft waardoor het ook op TF tr zien is maar het eigenlijk op truckfan staat.
Alex Miedema
@JD6930 @county854t klopt, heb hem aangevinkt zodat dit bericht zowel op truckfan als tractorfan zou staan, dacht dat een nieuwe investering van een loonwerker op truckgebied voor beide sites wel interessant zou zijn.
JD6930
@Alex Miedema

Dat vind ik wel. Tis toch voor landbouw of grondverzet? Daar is deze site voor dus waarom zou het hier dan niet mogen toch? 😉
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
31


TREFWOORDEN
GESPOT IN DIT TOPIC