Wensink heeft haar eerste Unimog afgeleverd

Eerste afgeleverde Unimog een feit!

Joost Hemstede heeft de eerste Unimog voor Wensink afgeleverd aan firma Lokhoff in Schijndel. De Unimog wordt ingezet bij de NAM in Den Helder. De Unimog die voor talloze toepassingen kan worden ingezet, is in deze voor transport en onderhoud aan wegen en bermen op het 7 km grote NAM terrein aangeschaft.

Reacties

dlok
Hoe groot is 7 km groot?
JohnDeere5720
@dlok 7 vierkante km dus 700 hectare?? 😛
Of 7km weg en berm 😉
dlok
@JohnDeere5720 voor 700 bunder kan zo'n vegertje wel uit;) van dat geld hadden ze beter een paar huizen kunnen renoveren
Alex Miedema
@dlok voor zover ik weet is Lokhoff geen woningbouwcorporatie...
SJB533
@Alex Miedema
De NAM ook niet, maar woningen renoveren zijn ze wel mee bezig 😉
Alex Miedema
@SJB533 dat is ze geraaien ook 😛 Maar dat staat verder natuurlijk los van het materieel wat ingehuurde partijen inzetten.
walker1
Lokhoff is een aannemersbedrijf, vooral gespecialiseerd in noodverlichting, wegverlichting,wegenonderhoud. Ze zullen wel een onderhoudscontract met de NAM hebben en mogelijk kunnen ze die Unimog ook op andere terreinen/projecten inzetten.
walker1
De NAM kennende zal er wel een paar A4tjes aan eisen geweest zijn waar dat voertuig allemaal aan moet voldoen :0
Sanderzz
7 km aan wegen op de Nam in Den Helder komt iig meer in de buurt als 700 ha 😛
walker1
@Sanderzz 7 km zit je zo aan. Ik ken die NAM locaties in Groningen wel, die zijn al gauw meerdere hectares groot en staan vol instalaties, putten, gebouwen en daar liggen allemaal wegen en paden naar toe en tussendoor.
Sanderzz
@walker1

en ik ken de locatie den helder heel goed, maai er alle bermen al jaren 😉
walker1
@Sanderzz 700 ha. zal het wel niet zijn denk ik. Zo groot zijn die terreinen in Groningen ook niet. Misschien als je alle locaties bij elkaar op telt dat je bij de 700 in de buurt komt.
Sanderzz
@walker1 alle locaties vn de NAM...... das een veelvoud van 700 ha hoor.

Hier in de buurt maai k al 6 locaties. meesten zijn 2 tot 5 ha, en den helder is een grote
walker1
@Sanderzz Dan kom je ergens tussen de 12 en 30 ha. uit. Daar kan inderdaad wel een km of 7 aan wegen op liggen.
Sanderzz
@walker1

dan heb je niet goed gelezen 😉 die unimog komt alleen voor Den Helder. en k zei dat de andere 5 locaties per stuk 2-5 ha zijn 😛
walker1
@Sanderzz Oke, was er van uit gegaan dat die allemaal wel in Den Helder of omgeving liggen.
Sanderzz
@walker1

ja ligt allemaal wel binnen 40 km van Den Helder. Maar das ook de enige continu bemande locastie. die andere zijn alleen maar doorpompstations
walker1
Oke 😄
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
18
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0


TREFWOORDEN