Oldtimergek ( Harrie)

Hallo ik ben Harrie ik ben 59 jaar en kom uit het wonderschone veenkoloniale gebied Zuid oost Drenthe. En wel uit het dorp Nieuw-Weerdinge. Ik fotografeer al jaren tractoren in al zijn facetten. Passant neem ik ook de vrachtwaggels mee. Tractoren zet ik af en toe wat van op tractorfan. Maar heel veel albums van mij staan op machinefreakz.nl ook onder de naam oldtimergek. (Een 5700 foto's ongeveer.) In mijn vrije dagen ben ik nogal eens bij het pad, gister en vandaag ook al weer een 60 foto's gemaakt. Heb er wel dagen bijgehad van meer dan 1000 foto's. Komende Juni ga ik naar Engeland, de New-Holland fabriek bezoeken en een paar dagen een grote show bezoeken.Duitsland ga ik ook regelmatig ff door om daar wat landbouw zaken te bekijken. Dus met in het achterhoofd van deze site voor trucks zullen er nog meer foto's gemaakt worden.

Reacties

Alex Miedema
Welkom! Ik ben gek op Britse trucks, en dan vooral de Britse merken en typisch Britse uitvoeringen van de bij ons bekende merken, benieuwd wat je daar gaat 'scoren'.
oldtimergek
@Alex Miedema Ik denk haast allemaal Ford, want op die show staat alles van 50 jaar Ford in al zijn facetten. Dus niet alleen tractoren maar ook alles waar ford mee te maken heeft. We zien wel en de eerste 165 foto's staan hier al weer op. Heb ff gekeken, maar ik ben nog wel even zoet. Staan er nog genoeg op mijn pc. Ze komen wel maar het gaat langzaam ivm types e.d
Alex Miedema
@oldtimergek gewoon onder onbekend uploaden, ik schuif wel 😃

Ford is een leuk merk. D-type, A-type, Transcontinental en vooral natuurlijk de Cargo, wat voor mij jeugdsentiment is.
oldtimergek
@Alex Miedema er net 1 geplaatst een mowag? Zegt mij niks
Tinus
Ook welkom op deze stek Harrie!
stippie
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
4