H?, ik ben Ren?

Hoi, mijn naam is dus Ren? en via allerlei andere websites, fora maar vooral dankzij het persoonlijke contact met Alex, ben ik op deze nieuwe website terecht gekomen.

In het dagelijks leven heb ik helemaal niets met vrachtwagens te maken (mag er niet op rijden vanwege maar 25% zicht). Ik houd me freelance bezig met allerlei vormen van journalistiek en communicatie

Afkomstig uit 's werelds oudste industriegebied (De Zaanstreek), was ik er al vroeg bij om vrachtwagens leuk te vinden. Maar ook andere vormen van transport kunnen me boeien.
Natuurlijk heb ik zo mijn voorkeuren met betrekking tot transport. Denk hierbij vooral aan:

- Radio & Televisie voertuigen
- Racetrsnaporters
- Truckrace
- Paardentransporters

Mocht je vragen hebben of nog meer over me willen weten? Vragen staat vrij!

Reacties

Alex Miedema
H? Ren?!
hanna-laun
Hallo und *wink*
Tinus
Bedankt voor het meewerken en denken!
JD6930
@Ren?

Welkom op Truckfan!

Zoiets vindt jij dus wel leuk? 😛

truckfan.nl/picture/6944/
JD6930
@Tinus

Ligt het aan mij of werkt de foto in een reactie plaatsen functie nog niet op deze site? 😛

Zie reactie hierboven! 😉
Alex Miedema
Dat is nu net de enige niet racende racetruck van Nederland 😛 competitie is mooier dan show! 😉

Onder een foto kun je op 'naar klembord' klikken, en dan hier bij de reactie weer op 'laat klembord zien'. Even de foto aanvinken en hoppa, een foto in een reactie 😃
stippie
Zo dus
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0