Simon Loos: ‘Onderhoud is investering in uptime’

Uiteraard klopt deze stelling ook voor tractoren:

Voor een planner is een truck die naar de garage moet, een verstoring van zijn dagelijkse gang van zaken. Wagenparkbeheerder Wim Roks van Simon Loos koos voor Volvo Goldcontracten met een op maat gemaakt onderhoudsschema om zo de continuïteit van het werk optimaal te borgen.

Reacties

+1
Albert Peters
Wat is de relatie met de landbouw?
Jotke
@Albert Peters

Ik gok perongeluk op Tractorfan in truckfan geplaatst of ook Tractorfan aangevinkt al is bij dat laatste de vraag in hoeverre een robot zoiets kan aanpassen...
Albert Peters
@Albert Peters loonwerker
+6
Fendt926Driver
Bedankt voor deze nutteloze informatie.

Wat kunnen we hier nu mee....
Hanomag22
Wel knap geschreven marketing bullshit als ik t zo lees.
Albert Peters
Weer reclame?
JDFreaky
Misschien doelen ze ook wel op loonwerkers die veel tractoren hebben? en veel uren draaien?
ArieV
@Nieuwsgrazer Kan dit niet geblokkeerd worden? Of wordt aan elke link geld verdiend? Dan wil ik dit ook wel platgooien met linkjes🤨🤨🤐🤐
Grasbaal
@ArieV Ik vind het zelf wel een leuk onderwerp, of vinden jullie preventief onderhoud niet interessant?. Ik denk dat deze wagenparkbeheerder hier ver mee vooruit loopt dan wat de dagelijkse praktijk is op de meeste loonbedrijven.
+1
Loonwerker_Erwin
Hier zitten zeker wel verbanden met de landbouw in. Wij houden met de Fendt One ook bij wanneer trekkers van onze klanten toe zijn aan een onderhoudsbeurt. Bij ons komt er een melding binnen als de trekker er bijna aan toe is. Zo kunnen we pro actief de klant benaderen in een wat rustigere periode zodat er geen stilstand is in de drukke tijd.

Dit werkt ook zo met storingen, we kunnen real time meekijken wat de storing inhoud en wat de eventuele gevolgen zijn.
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0