Politie, Rijkswaterstaat en Veiligheidsregio’s komen met statement richting boze boeren

Politie Oost-Nederland, Rijkswaterstaat en veiligheidsregio’s Noord en Oost-Gelderland (VNOG) en IJsselland en komen aan het einde van de ochtend met een gezamenlijk statement richting de boeren. Aanleiding: de wilde acties van boze boeren in onze regio op de A1, A28 en A50.

Reacties

Newholland12
Oei
Oei
Foei
Brullen maar!
Twentsch Land
Kon jij bij jou Bruls tekeer horen gaan 😉

@Newholland12
Newholland12
Tekent Rijkswaterstaat ook mestbon?
Newholland12
Tip voor statement:

OPRUTTEN!!
+1
BertK
Daarvoor zijn het 'wilde acties', passen mooi bij de wilde N2000 natuur. Dat is ook een levensbedreigende toestand. In het kader van ketenaansprakelijkheid zou ik het kabinet aanspreken.
+2
weurding
Ben bang dat ze een "statement" terug krijgen 😁
+1
Grasbaal
Oproep Caroline:


Wolswinkel
Hey@Grasbaal, weet jij toevallig of Caroline recentelijk een oproep heeft gedaan?
Grasbaal
Quote Reactie van @Wolswinkel:
weet jij toevallig of Caroline recentelijk een oproep heeft gedaan?

Kan jij het Twitter bericht hierboven niet lezen?
Wolswinkel
@Grasbaal Kun je het bericht evt plaatsen?
+2
Jan S
@Grasbaal Weten we ook weer wat we aan Carolaaain hebben. Niets dus. Ze erkent dat er een stikstofprobleem is. En dat probleem wil ze oplossen door ons kostbare maatregelen in de maag te splitsen.
En daar mag je natuurlijk van Carolaaain tegen demonstreren, maar wel zoals de regenten het graag hebben willen. Dat die regenten zich zelf niet aan hun eigen wetten houden (Rutte: Als het mij om politieke redenen beter uitkomt schuif ik de wet opzij) maakt niet uit voor Carolaaain.
Spuit11
@Jan S Ze zal vanavond wel weer te zien zijn bij Op1. Beetje "extremistische" boeren veroordelen, zeggen dat dit niet de oplossing is en "we" in gesprek moeten gaan. Het kartel blij en de fatsoensrakkers trappen er weer in
BertK
@Spuit11 "ze zal wel". Geen geduld om af te wachten wat ze zegt?
De oplossing van TNO ia ook een (gedeeltelijke) oplossing van de problematiek.
Spuit11
@BertK Nee, en ik ga ook niet afwachten. Films met een anticlimax trek ik slecht voor het slapen gaan...
+1
Melkboer16
Vindt dat Caroline helemaal niet in een talkshow moet gaan zitten vanavond!
Dat moeten die sukkels die rommel op de snelweg hebben gekieperd zelf maar doen!

Deze actie is finaal uit de 🤚 gelopen door een stelletje idioten!!
Die rommel en mest gestort hebben vallen voor mij onder dezelfde categorie als diegene die met een hamer op een politiebus stonden te rammen.
BertK
@Melkboer16 persoonlijk heb ik ook mijn bedenkingen en zou voor ander protest kiezen, maar als je kijkt waar deze acties plaatsvinden lijkt het me een typisch gevalletje uitlokking. Door de roverheid.
buttonfreak

« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
18
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0