Langzaamaanacties op de A7, A32 en A37 beboet

GRONINGEN - Zogenoemde langzaamaanacties van zondag op snelwegen in het noorden van het land, zijn door de politie beboet. De acties waarbij langzaam werd gereden door voornamelijk personenauto's waren op de A7, A32 en A37, meldt de politie.

De woordvoerder zegt dat de actievoerders over het algemeen "sympathiseerden met boeren en tegen het stikstofbeleid van de overheid" zijn. Zij hadden onder meer rode zakdoeken bij zich, symbool geworden voor de boerenprotesten. Boeren en sympathisanten voeren al een tijd actie tegen de stikstofplannen van het kabinet, onder meer door (snel)wegen te blokkeren.

Reacties

+4
Fendt926Driver
Alleen de voorste 5 auto s kunnen beboet worden.
De rest wordt opgehouden..
Als je dan met een 40 man bent deel je die 5 boetes.

Denken in oplossingen.
Niet in problemen.

We moeten met auto s met aanhanger of veetrailer naar den haag.
Mooi een dagje rondrijden door die stad.
En zo gauw je er uit bent..
De eerste afslag eraf en weer terug de stad in.
Alles muurvast laten lopen daar.
En als het kan een weekje volhouden door van versvhillende kanten van het land te doen.
Een bbq op de aanhanger voor als het vast loopt....
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
564