BEG - Bezorgde Energie Gebruikers (BEG)


Bezorgde Energie Gebruikers binden strijd aan met Milieudefensie

Eerst Urgenda en nu Milieudefensie: Urgenda stelde de democratie onder curatele en dwong de staat tot nog verregaander klimaatbeleid. Milieudefensie nam via de rechter de bedrijfsvoering over van Shell en wil nu met een nieuw initiatief (het stuurde een open brief aan 29 grote bedrijven) het gehele Nederlandse bedrijfsleven op de knieën dwingen. Beide milieuorganisaties voerden hun rechtszaken vanuit het ‘algemeen belang’.
Maar dienen zij het algemeen belang wel? En voelen burgers zich wel gehoord bij deze zaken? En wat zijn de gevolgen voor de energieprijzen en het landschap? Heeft de rechter wel oog gehad voor deze vragen?

Bron

BEG - Bezorgde Energie Gebruikers (BEG)
bezorgdeenergiegebruikers.nl

Reacties

+1
bertusvds
Teken de petitie om urgenda en milieudefensie bij de rechter onschadelijk te maken ! dit soort organisaties (en B.V. MOB van johan vollenbroek ook) praten ongevraagd voor mij ! ik zie dit als een mogelijkheid om ze te kunnen stoppen
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
1.709