Europcar Autoverhuur verandert in Avis Budget Autoverhuur

Spuigroep BV neemt Avis Budget Autoverhuur BV over van Avis Budget International, en gaat de wereldmerken Avis en Budget in Nederland vertegenwoordigen. Avis Budget Autoverhuur BV en Europcar Autoverhuur BV worden samengevoegd en gaan verder onder de merknamen Avis en Budget.


Alle vestigingen van Europcar in Nederland ondergaan de komende maanden een glanzende metamorfose naar Avis. Hierdoor ontstaat een netwerk van ca. 45 Avis Budget-vestigingen in het hele land. Met de overname vergroot Spuigroep haar leiderschapspositie op de Nederlandse verhuurmarkt voor personenauto’s, bestel- en vrachtwagens.


Het 75-jarige Avis is één van de sterkste merknamen ter wereld. De slogan ‘We try harder.’ staat symbool voor het streven om constant de verwachtingen van klanten te overtreffen. Leo van Beukering, oprichter van Spuigroep: “Alle medewerkers mogen er trots op zijn om dit iconische merk te gaan vertegenwoordigen. Beide organisaties vullen elkaar naadloos aan. Avis heeft een dominante positie op Schiphol en heeft internationaal het grootste netwerk en wij hebben een landelijk dekkend netwerk van vestigingen voor zowel de particuliere als zakelijke markt.”


De afgelopen 25 jaar heeft Spuigroep als franchisenemer het merk Europcar in Nederland uitgebouwd. Aan deze lange en goede relatie met Europcar Mobility Group komt nu een einde. “Wij zijn vastberaden om de positie van Avis in Nederland te versterken en verder uit te bouwen. Daartoe investeren we in de organisatie, in de uitbreiding van het wagenpark en in de landelijke naamsbekendheid van Avis. Wereldwijde contacten en contracten van Avis Budget International gaan bij ons direct zorgen voor een sterke groei”, stelt Van Beukering.


Martijn Hanekroot, algemeen directeur van Europcar Autoverhuur BV, gaat leiding geven aan de nieuwe Avis Budget organisatie: “Na een voor iedereen zeer uitdagende coronatijd staan we met veel energie en ambitie klaar voor deze uitbreiding. Beide organisaties hebben ieder hun eigen kwaliteiten, die goed op elkaar aansluiten en een ideale basis vormen voor een kansrijke toekomst. Wij heten al onze vertrouwde én nieuwe klanten welkom bij Avis en Budget!”

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0

TREFWOORDEN
GESPOT IN DIT TOPIC