Klein behuisd tot formaat XL: alles op wielen tijdens Camper Caravan Wereld

Camper Caravan Wereld opent vanaf vrijdag 17 september haar deuren in Expo Assen. Bezoekers wachten zo’n 200 campers en caravans, zowel nieuw van de dealer als occasionmodel. Nieuw dit jaar is ‘het eerste uurtje’. Speciaal voor de vroege vogel, die graag de eerste keus wil, opent de beurs op vrijdag een uur eerder haar deuren. De bezoeker wacht een keus uit tientallen merken.

Vrijheid, rust en het buitenleven. Het zijn de top drie redenen waarom de Nederlandse kampeerder voor een camper kiest. Steeds vaker besluit men om zelf een bestelwagen om te bouwen tot volwaardige camper. Waar moet je beginnen en waar moet je op letten? Tijdens de beurs laat Jorn Hofman van VAN-Jorn Camperbouw zien hoe je een casco bestelbus omtovert tot je eigen camper.

Het moment is vervolgens daar: je camper is klaar om de wijde wereld in te gaan. Arie de Ruijter, auteur van het camperhandboek ‘Dus u wilt een camper?’, meent dat het nog wel eens schort aan de benodigde kennis van campers. Meer dan eens stapt men zonder kennis van zaken de camper in. Op de beurs deelt hij zijn ervaringen, plezier en kennis. Hierna schaf je niet alleen de juiste camper aan, je gaat er ook veilig mee op pad.

Programma

In de arena van Camper Caravan Wereld zijn meer gratis presentaties te volgen. Ook worden speciale proeflessen van VrouwRijdtCamper georganiseerd. Eigenaresse Tineke de Ruijter leert hoe je vertrouwd raakt met je eigen camper. Het volledige programma is te vinden op de website.

Starttijden

Camper Caravan Wereld vraagt iedere bezoeker om online een starttijd te reserveren, om vervolgens zolang te mogen blijven als gewenst. Met het reserveren van starttijden met vooraf vastgestelde capaciteit spreidt de beurs de bezoekersstromen. Op de website staat een overzicht van de maatregelen die worden genomen naar aanleiding van de actuele Coronasituatie. Voor de beurs wordt geen Coronatoegangsbewijs gevraagd, omdat Camper Caravan Wereld wordt getypeerd als doorstroomlocatie.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0