Transport Oostenrijk

Hallo mijn naam is Joris, Ik wil graag mijn eerste auto kopen, dit is een Subaru Libero maar zijn niet te koop in Nederland. Nu heb ik er een gevonden in Oostenrijk die netjes is en rijd. Hierbij zit een tweede dezelfde auto voor reserve onderdelen, in tegenstelling tot de andere auto is deze niet rijdend en zou vervoerd moeten worden naar Nederland.

Mijn vraag is zijn er dus mensen die een lege vrachtwagen terug rijden uit Wenen Oostenrijk die tegen een vergoeding dit mini camper busje van 1.5 meter breed willen meenemen naar Nederland. Ik hoor graag wat terug, ook wat mensen hun mening zijn over mijn vraag. Groet Joris

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0