NUNNER Logistics en ForFarmers gaan langdurige samenwerking aan

ForFarmers, een internationale onderneming die complete en innovatieve voeroplossingen biedt voor de veehouderij, gaat de opslag van zakgoedvoeders in Nederland en België centraliseren en uitbesteden aan NUNNER Logistics. Hiervoor werd onlangs een 5-jarig contract ondertekend.

De reden om over te gaan tot uitbesteding van de opslag van zakgoedvoeders is dat de huidige magazijnlocaties van ForFarmers voor zakgoed in Nederland en België niet meer genoeg ruimte bieden voor groei. Met ingang van medio augustus zal NUNNER de magazijnactiviteiten centraliseren in haar nieuwe warehouse in ’s-Heerenberg. Deze locatie voldoet aan alle moderne functionaliteiten. Hierdoor kan efficiënter gewerkt worden en kan de service richting de klanten van ForFarmers geoptimaliseerd worden. De zakgoeddistributieactiviteiten zijn met ingang van
1 juli geheel overgegaan naar Ecotrans Logistics B.V.

Erik Groot Wassink, directeur Special Products, en verantwoordelijk voor Nunner’s vestiging in ’s-Heerenberg ziet uit naar de samenwerking met ForFarmers, en geeft aan: “Wij zijn trots om deze duurzame speler in de veevoedermarkt te mogen bedienen vanuit onze nieuwe locatie in ’s-Heerenberg. In combinatie met onze collega’s van Ecotrans zullen wij ervoor zorgen dat we de goederenstromen nog efficiënter en duurzamer laten verlopen”.

Martin Schoenmaker, Managing Director Feed Logistics
van Ecotrans Logistics B.V. vult aan : “De samenwerking van ons bedrijf met NUNNER Logistics zal ertoe leiden dat we de service richting de klanten van ForFarmers verder maximaliseren.”

“Deze stap past in de strategie van ForFarmers om voor bepaalde activiteiten samenwerkingen aan te gaan met gespecialiseerde partners” volgens Pieter Wolleswinkel, COO van ForFarmers. “Op deze manier wil ForFarmers de klantervaring verder optimaliseren.





Over NUNNER Logistics
Opgericht in 1955 in Oostenrijk heeft de onderneming heden ten dage haar hoofdkantoor in Helmond, Nederland. Het bedrijf biedt een geïntegreerde portfolio logistieke diensten aan die de gehele supply chain afdekken van bron tot eindgebruiker. NUNNER bedenkt, ontwikkelt, integreert, verkoopt en implementeert geavanceerde logistieke oplossingen ingezet voor en door opdrachtgevers - in alle gebieden van industrie en handel - om transparante, kostenefficiënte en betrouwbare supply chain- en distributiesystemen te ontwikkelen. Het bedrijf heeft > 30 vestigingen verspreid over Europa en 6 in China.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0