Groene 11 nemen het landsbestuur over.

Het samenwerkingsverband "Groene 11" zijn hard op weg het landsbestuur over te nemen.

Voorbeelden zijn:
Greenpeace die vorige week dreigt met de rechter als de veestapel niet wordt gedecimeerd.

Milieudefensie die Shell via de rechter dwingt zijn strategie te wijzigen en onze landbouw coöperaties met een proces bedreigt.

Stichting Natuur en Milieu en Natuurmonumenten die Sjaak v d Tak dwingen de sector in de uit verkoop te doen.

De Transitie coalitie voedsel die onder leiding van Veerman onder andere de Boerenraad leden Huiberts en Verstraten deelgenoot maken van het uitfaseren van de veehouderij.

Bron

Home
groene11.nl

Reacties

+1
John Spithoven
In de eerste afbeelding de structuur van de goede doelen stichting, met aan het hoofd C Veerman, die via diverse loterijen mensen die op zoek zijn naar een beetje loterij geluk, geld genereert om de Groene 11 van financiën te voorzien. Financiën waarbij uiteindelijk diezelfde burger op termijn de prijs betaald van zijn eigen gelukszoekers.

De tweede afbeelding de samenwerking van organisaties in de Groene 11. Organisaties die het beleid en richting van Nederland bepalen. Agrarische bestuurders die daar in meegaan zijn naïef en dienen niet ons belang.
+4
J Andringa
De mening over de naïviteit en het niet dienen van ons belang deel ik wel. Maar wat zou een succesvolle tegenaanval kunnen zijn tegen het constante spervuur aan negativiteit waarmee die zogenaamde goededoelenclubjes de agrarische sector beschieten?
+2
spotmelker
@J Andringa Direct uit de modellenwereld (KLW, Aerius e.d) stappen!!
+1
J Andringa
@spotmelker ik zou graag willen maar denk niet dat het kan. Zit al te ver in de fuik
+1
spotmelker
@J Andringa waarom zou het niet kunnen? Middels deze blunderapplicaties doen wij verplicht(!!) aan duurzaamheidsbedrog i.p.v. duurzaamheidsborging. Wat zouden onze afnemers en/of (groene)consumenten daarvan vinden? De fuik is aan het eind altijd het krapst....
+2
Bekkink
@spotmelker allemaal de melk, vlees, graan etc. Thuis houden. Maand lang. Weet zeker dat er wat gebeurd in politiek Den haag. Maar de boeren zullen dit nooit doen. Dus we blijven een speelbal van de roverheid
+12
Kringloper
De beste tegenaanval zou zijn, 14 dagen lege schappen in de supermarkt! Maarja, dat gaat hier toch niet gebeuren.
+7
Bartlehiemboer
@Kringloper Ik zou een voorstander zijn. Laatst nog een gesprek op radio 1 gevolgd. Elite types hadden voor een leeg schap van kaas gestaan bij AH. Vonden ze toch niet zo prettig. Het heeft effect. Laat het maar eens helemaal op de spits gedreven worden. Wie weet komt het eens binnen bij een ieder. Ook bij die boeren die nog altijd geloven dat het wel goed komt.
+4
Frans1
@Bartlehiemboer dat is het enige wat het besef dat het niet vanzelfsprekend is, terug kan laten keren.
+1
mf 6150
@Kringloper
Succes daarmee, 9 doen er mee en nummer 10 gaat linksaf
+1
Kringloper
@mf 6150
Er staat toch dat het niet gaat gebeuren😌
+3
spotmelker
@mf 6150 Helaas de realiteit is andersom!
+3
Bartlehiemboer
@mf 6150 Denk dat er 1 mee doet en 9 niet. Is mijn ervaring met al onze aanwezigheid van demonstraties. Waar je als melkveehouder tussen een aardappelboer, een chauffeur of een kippenboer staat. Er was nooit een collega melkveehouder te vinden. Wel hier en daar klagen. Maar moet toegeven dat ik dit keer ook makkelijk reageer. Financieel kunnen we het gewoon niet doen.
+4
Farmer_
De groene fascisten zijn niet te stoppen, gesponsord door een kliek achter de schermen, die kliek krijgen hun vreten wel, lege schappen deert hun niet, een regering die nee zegt wel.
+1
John Spithoven
We hebben een gezamenlijke bedreiging, geeft dat nog niet voldoende basis voor eenheid?

En daarnaast laat 1 sectorpartij bij monde van v d Tak zich verleiden tot een deal met Natuurmonumenten en Stichting Natuur en milieu, terwijl die laatste 2 via de Groene 11 faciliteren in dreigende taal bij monde van Milieudefensie en Greenpeace.

Smeriger kan niet.
+3
mlkvhoudr
Jullie hebben hier weer een gezellige zondagmiddag zie ik, de rechtszaken zijn een uitwas van liberaal en christelijke politiek, als er tijdig innovatief was mee bewogen hadden de claims ook geen rechtsgrond, altijd blijven proberen het hele plaatje te zien mensen
+1
J Andringa
@mlkvhoudr wie het gehele plaatje overziet kan erg rijk worden
+2
Frans1
@mlkvhoudr degenen die wel meebewogen zijn worden niet ontzien volgens mij 🤭 het resultaat van alles sectoraal benaderen
+1
achterhoeker2
Het is idd een slechte zaak dat allerlei ngo 's met rechtzaken gaan dreigen als het hun niet zint.
Maar de rechter is in de shell zaak wel heel erg meegegaan in dat mensenrechten verhaal.
Denk dat de landbouw coöperaties daar niet zoveel last van zullen krijgen.
+4
Vlaanderen
@achterhoeker2 Ik denk dat jij je vergist!
casev
@achterhoeker2 voor je het weet heb je een rechter uit Ouwehand`s clubje, en komen ze met de universele rechten voor het dier....
+2
Jpkd
Het verdien model voor de landbouwsector staat al jaren onderdruk in nederland de enigste oplossing is afzet plannen maken en de AFM uitschakelen. En een klein hongerwintertje maken.door de producent -telers zie appelprijzen seizoen 2020-2021
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
22
DEELNEMERS
14
WEERGAVES
0