Transportblogger Alex Miedema publiceert 10.000e artikel

Vanochtend is in alle vroegte het 10.000e artikel online gekomen op alexmiedema.nl. De website werd in de nacht van 20 op 21 december 2011 opgericht. In het begin was het vooral een mix over muziek en religie, het succes kwam echter toen de artikelen meer en meer over voertuigen gingen. Niet alleen vrachtwagens, maar ook andere voertuigen passeren op de pagina, vrijwel altijd bijzonder. Hoe zeldzamer het is, hoe leuker Miedema het vind.

Alex maakt de blog niet alleen, er is een groot team aan vrijwilligers, 'gastbloggers' die hem bij staat. Zo stelt Martijn Manrho iedere donderdag om 10 over 10 de truckfan top 10 om 10 over 10 samen, uit een bepaald thema wat op zustersite truckfan.nl te vinden is. Martha de Boer schrijft op haar beurt iedere zondag onder de noemer 'Beste Babette' over haar belevenissen als chauffeur bij Spaansen. Daarnaast zijn er nog diverse bekende en onbekendere namen die op onregelmatige basis leuke artikelen aanleveren. Voorbeelden van andere vaste rubrieken zijn 'de levens van', over de historie van een bepaalde truck, en 'tellen met', waarbij wagenparknummers op een rij worden gezet.

Die 10.000e post is direct een hele bijzondere: het is een grote quiz, te vinden op alexmiedema.nl/2021/05/… . De 100 vragen zijn zeker niet allemaal even gemakkelijk, maar met bijna 250 prijzen, door een grote reeks aan sponsoren beschikbaar gesteld, is de verwachting dat er voor de meeste deelnemers wel een prijs zal zijn. De hoofdprijs? Eerste keus uit de lijst met prijzen (zie alexmiedema.nl/2021/05/… ). Op deze manier zijn er meerdere mensen die hun eigen favoriete prijs winnen. Inzenden kan tot en met 30 mei 2021 om 23:59.

Alex denkt nog niet over stoppen. "De site houd ik in de eerste plaats voor mijn eigen plezier bij, dus ik hoop dat ik er nog lang mee door kan gaan! Dat andere mensen er ook plezier van hebben en dat de site inmiddels een deel van de kosten kan dekken is alleen maar mooi meegenomen"

Bron

Reacties

+3
MaxxuM4ever
Gefeliciteerd, mooi dat je zoveel tijd en passie in je hobby steekt en ons er af en toe van mee laat genieten.
+1
Alex Miedema
@MaxxuM4ever dank je!
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0