Krampe introduceert hydraulische afdekking voor kippers



De Duitse fabrikant Krampe brengt een inklapbare afdekking voor kippers op de markt. De aan beide kanten gemonteerde netafdekkingen zijn gemonteerd in frames. Het openen en sluiten van de afdekking gebeurt in 15 seconden. De afdekking past zich elastisch aan wanneer de lading boven de opzetschotten uitkomt.

Reacties

lukasbelarus
Hoe kort het misschien duurt, toch jammer dat de aansluiting op de kipper zit en er alsnog uitgestapt moet worden...
Wimsumar
Beste LukasBelarus:

Quote Reactie van @lukasbelarus:
toch jammer dat de aansluiting op de kipper zit en er alsnog uitgestapt moet worden...

Tja, je kunt ook niet alles hebben hè. Maar, éénmalig, met het aankoppelen van de kieper aan de trekker, de hydroslangen van de hydraulische kieperafdekking inpluggen om vervolgens het systeem vanuit de cabine te kunnen bedienen, dat is toch niet te veel gevraagd? 😛
lukasbelarus
Ah zo, dat is meer dan logisch. dacht dat de bediening op de wand zat..
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0

TREFWOORDEN