Bickel Phönix, foto van Alex Miedema

Bickel Phönix

Alex Miedema
Foto van een Bickel Phönix, opgebouwd voor truckracing.

Reacties

-NEW-HOLLAND-
Ziek stoer, waar heb je deze foto genomen?, want ik heb nog nooit van truckracing in NL gehoord
Alex Miedema
@-NEW-HOLLAND- Op de Nürburgring. Truckracen is spinglevend in Nederland, ik over een uur vertrek ik zelfs naar een vergadering van de medewerkers van de truckrace-organisatie 😄 Dit jaar racen we twee keer in Zandvoort (pinksterraces en finaleraces), een keer op de Nürburgring en een keer op Zolder (beide tegelijk met de Europese truckracers)
ford5000
@Alex Miedema Kan het kloppen dat ik hier een SISU basisontwerp in herken Alex?
Alex Miedema
@ford5000 nee, je zit er naast. Dit is een MAN bakwagenchassis waarvan de cabine naar achter is geplaatst en een motorkap op is gezet. Even heel simpel gezegd. Sisu was wel in dezelfde periode ook succesvol in het truckracen.
ford5000
@Alex Miedema Okee. Ik dacht namelijk in het ontwerp van die motorkap iets van Sisu te herkennen, maar dat had ik dus mis.
Alex Miedema
@ford5000 die neus van Sisu is veel afgeronder en schuiner.
ford5000
@Alex Miedema Weer wat geleerd. 😄
René
@-NEW-HOLLAND- Kijk maar even op de website www.thetruckracebattle.nl Ben je in een keer op de hoogte van de laatste stand van zaken met betrekking tot het truckracen in Nederland.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
PUNTEN
10
WEERGAVES
201
BATTLES
MEER FOTO'S