Volvo FH 4th gen, foto van Alex Miedema

Volvo FH 4th gen

140.178 foto's van @Alex Miedema

Alex Miedema
Persfoto van een Volvo FH - 4th gen.

Braanker Logistics uit Alblasserdam is een allround logistieke dienstverlener met vestigingen in Lissabon en Schiphol. Braanker verzorgt voor een groot aantal binnen– en buitenlandse opdrachtgevers het wegtransport, de zee- en luchtvracht en de op- en overslag. Het bedrijf heeft onlangs acht nieuwe Volvo FH’s aangeschaft, die werden geleverd door Volvo Group Truck Center Alblasserdam.

Chris Braanker is directeur/eigenaar van Braanker Transport. “De nieuwe trucks zullen worden ingezet voor alle (inter)nationale wegtransport activiteiten zoals distributie van bouwmaterialen, groupagevervoer, scheepsbevoorrading, koeltransport, exceptioneel transport en containervervoer. De nieuwe trucks zijn gedeeltelijk een vervanging, gedeeltelijk een uitbreiding van ons wagenpark.”

De aanschaf betreft zeven Volvo’s FH 4x2 460 pk en een Volvo FH 6x2 460 pk bakwagen met schuifzeilopbouw. Chris Braanker: “De acht Volvo’s beschikken alle over een Euro 6-motor, zodat we direct voldoen aan de jongste milieueisen met betrekking tot emissienormen. We hebben daarnaast vooral gekeken naar het comfort van de chauffeur, over het algemeen zijn ze meerdere nachten en soms de weekenden van huis, reden waarom we hebben gekozen voor een Globetrotter-cabine met alle bijbehorende luxe: de ruimte, Climate Control en de Standkoeling, die af fabriek is geleverd. Het enorm verbeterde zicht vanuit de cabine zorgt voor een verhoogde veiligheid, zowel voor de chauffeur als medeweggebruiker.”

De aanschaf van de nieuwe trucks gaat vergezeld van meerdere aanvullende diensten, zoals het Volvo Gold Contract, dat 100% beschikbaarheid garandeert, en Fuel Advice, waardoor nog meer inzicht wordt verkregen in brandstofgebruik en rijgedrag. De chauffeurs krijgen daarnaast van Volvo Group Truck Center een Volvo Expert Training, een speciale training aanvullend op ‘het nieuwe rijden’. Chris Braanker: “Het zijn mooie trucks, ze vallen goed in de smaak bij onze eigen mensen en klanten. We zijn daarom bijzonder blij met deze nieuwe aanwinsten. Het service en onderhoud hebben we ondergebracht bij Volvo Group Truck Center Alblasserdam, waarmee we al jarenlang een uitstekende relatie hebben. Ze denken met ons mee en leveren de beste oplossingen voor de uitdagingen waarvoor we in de transportsector staan.”

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
0
WEERGAVES
10
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO