Iveco Daily, foto van Truckfan Nieuwsposter

Iveco Daily

De Grote Tuinverbouwing en IVECO: groen en onverstoorbaar!
​​​Het lijdt geen twijfel dat het tv programma 'De Grote Tuinverbouwing', met tuinexpert Ivo Putman en interieurstyliste Djamilla Pijpker, ongekend populair blijft. De productie van Stokvis Content is alweer aan zijn zesde seizoen bezig en is zonder twijfel het groenste programma op de huidige Nederlandse televisie. Dit seizoen worden op 39 verschillende locaties in het land nieuwe pareltjes gecreëerd. Het team gaat hiervoor op pad met een IVECO Daily en zeer binnenkort met een splinternieuw exemplaar.

Duurzaam en Missie gedreven

De nieuwe IVECO Daily 40C18HA8 sluit helemaal aan op de door Ivo, Djamilla en hun team uit te voeren missies. Zonder de toewijding aan het milieu uit het oog te verliezen, vergemakkelijkt IVECO de operationele uitvoering van de programmamakers. De IVECO Daily valt op door de bestuurdersgerichte aanpak en indrukwekkende beladingscapaciteit. Hierdoor kunnen de teamleden van 'De Grote Tuinverbouwing' hun partner op wielen laden met alles wat ze maar nodig hebben om tot de meest ultieme transformaties van tuinen en woonruimtes te komen.

Met de door transportbouwer Hartog-Est verzorgde, volledig geïsoleerde én verwarmde opbouw, is de bakwagen perfect uitgerust om zowel in de zomer als in de winter de bloemen en planten vers en zonder problemen te vervoeren. Zelfs grote en zwaar beladen karren vormen geen enkel probleem. Het voertuig is dan wel teruggekeurd naar 3500 kg – zodat deze met een rijbewijs B bestuurd mag worden – toch kan de IVECO Daily opvallend veel laden. Hartog-Est heeft een volledig aluminium uitgevoerde opbouw gerealiseerd: licht en toch sterk. De opbouw weegt hierdoor geen grammetje meer dan echt noodzakelijk en dat loont.

Trouw en Vooruitstrevend

IVECO's Daily blijft hiermee trouw aan zijn DNA. Tegelijkertijd kiest Stokvis Content met IVECO voor betekenisvolle verandering. IVECO heeft unieke elektrische voertuigen geïntroduceerd en alle voertuigen met een verbrandingsmotor doorontwikkeld. De milieu-impact wordt op deze manier verder teruggebracht. Hierdoor is IVECO een echte en bewuste metgezel van de Nederlandse tv-iconen.

Voor een blik op de nieuwe IVECO Daily nog heel even geduld: deze wordt voor het eerst ingezet tijdens de uitzending van 9 maart a.s. Voor de nieuwste door 'De Grote Tuinverbouwing' gecreëerde groene tuin, stem je je tv aankomende zaterdag al af op SBS6. Terugkijken kan natuurlijk ook: op zondagochtend om 10.30 of via KIJK.nl op een moment dat het jou uitkomt.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
15
BATTLES
MEER FOTO'S