Iveco S-Way, foto van Truckfan Nieuwsposter

Iveco S-Way

Nieuwe IVECO S-WAY voor ADJ Logistiek BV uit Cothen
​Onlangs heeft ADJ Logistiek BV uit Cothen een nieuwe IVECO S-WAY 4x2 trekker in gebruik genomen. De S-WAY zal voornamelijk worden ingezet voor distributiewerkzaamheden in de Benelux. IVECO Schouten vestiging Tiel maakte de S-WAY klaar voor aflevering.


ADJ Logistiek BV uit Cothen

ADJ Logistiek is gespecialiseerd in het vervoeren en distribueren van onder andere industriële verfproducten in Nederland en omliggende landen. Daarnaast heeft zusterbedrijf De Jong Total Cargo International BV kantoren in Nederland en Spanje van waaruit diverse soorten transportwerkzaamheden worden gepland en uitgevoerd. Het wagenpark van de firma bestaat uit zowel lichte als zware bedrijfswagens.


S-WAY met 460pk 11-liter dieselmotor

De nieuwe S-WAY van het bedrijf uit Cothen is uitgevoerd met de AS slaapcabine die voorziet in veel werk- en rustruimte voor de chauffeur. Het interieur is uitgevoerd met twee bedden, Hi-Connect multimediasysteem met Tomtom trucknavigatie, automatische klimaatregeling, grote koelkast, magnetron en Hi-comfort stoelen. Deze nieuwe IVECO wordt aangedreven door de 460pk 11-liter dieselmotor zónder EGR en 12-traps Hi-tronix automatische versnellingsbak.


IVECO wenst ADJ Logistiek en haar chauffeurs veel veilige, zuinige en comfortabele kilometers toe met de mooie nieuwe IVECO S-WAY trekker!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
19
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO
LOCATIE