Manitou MLA 2-25 (kniklader), foto van Jotke

Manitou MLA 2-25

52 foto's van @Jotke

Jotke
Hier zie je Geert-Jan De Kok BV (Esbeek) × met de nieuwe Manitou MLA 2-25.

In tegenstelling tot z'n voorgangers wordt deze in Duitsland gebouwd bij Mecalec waar Manitou een contract mee afgesloten heeft voor de productie van een groot deel van de mini shovels met als doel de levertijd die vanuit de USA best lang was te verkleinen. 90% van de productie zou voor Manitou/Gehl zijn. De overige 10% voor Mecalec zelf.

De Mecalec varianten waren ook op de ATH te bezichtigen.

Het is te hopen dat uiteindelijk de verwachtingen van Manitou waargemaakt worden want de opstart van de productie verloopt nog trager dan traag en tot nu toe is van die kortere levertijd helaas nog niks terecht gekomen en worden de USA shovels sneller geleverd dan de Duitse.

14-09-2022, Biddinghuizen.

Reacties

+1
steyrlanzboy
Mooi
Jotke
Ik stel voor deze foto te verplaatsen van Ongeordend naar Manitou MLA 2-25 (nieuw type)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
4
WEERGAVES
162
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO